Daniel Zamfir, ținta unor atacuri fără precedent. "Fratele meu nu e beneficiar al legii"

Deputatul Daniel Zamfir, inițiatorul Legii dării în plată, este ținta unor atacuri fără precedent.

Mai nou, pe un site au apărut informații conform cărora Daniel Zamfir a inițiat această lege pentru fratele său, Theodor Cosmin Zamfir, care are un împrumut la bancă. Deputatul PNL a răspuns acestor atacuri care îi vizează familia și a explicat cum stau, de fapt, lucrurile.

"Intoxicarea merge mai departe: Zamfir a facut lege pentru creditul lui fra-su! (...) Apare pe un site informația că fratele meu are un împrumut la bancă. Nimic surprinzător, așadar, că ne-au luat tot neamul la verificat!

Adevărul este următorul: fratelele meu nu a stat să aștepte să facă fra-su o lege de care să beneficieze el. A dat în judecată banca (ca zeci de mii de români) pentru ca i-a "incărcat" aproape jumătate din suma cu clauze abuzive. Amintesc că sunt 15000 de români care au câștigat deja procese intentate băncilor pentru aceste clauze pe care instanțele le declară abuzive. Fratele meu nu dorește să facă darea în plată și nu poate să facă darea în plată din simplul motiv că nu-l avantajează. Fratele meu își va achita creditul, dar vrea să achite suma corectă, nu pe cea umflată abuziv de bancă.

Vă întreb însă: dacă aș fi avut o vulnerabilitate personală în legătură cu această lege, amenințat fiind și cu DNA, mai ieșeam eu la bătaie din 157 de inițiatori? Mi-a fost clar din prima clipă că va fi un război cu toate intoxicările de acest gen, că încercările de a mă compromite vor fi numeroase, dar știu bine că această lege e o lege dreaptă, pentru care merită să mă bat și că orice încercare de compromitere a mea nu va reuși să facă dintr-o lege dreaptă o lege strâmbă!", a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

[citeste si]

Ulterior, după o discuție cu fratele său, deputatul PNL a făcut o completare la mesajul anterior.

"L-am sunat pe fratele meu, care-mi zice asa: Frate, spune-le ca n-am datorii de 720.000 de euro pentru ca mi-au luat din start comisioane abuzive si am si rambursat atatia ani din credit, iar acum nu sunt nebun sa le dau bunuri care sunt evaluate de ei la 1,5 milioane de euro pentru o datorie de 350.000 de euro!

Si mai e ceva important: fratele meu nu a facut in viata lui afaceri cu statul, nu e nici samsar imobiliar, asa cum s-au grabit unii sa scrie, nu a luat nici despagubiri de la ANRP, nici drepturi litigioase asa ca se strofoaca degeaba Turcesti si Mandruti si alte specimene!", a adăugat Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel