Daniel Siminic, un cunoscut artist de muzică populară, a murit

Daniel Siminic, un cunoscut artist de muzică popiulară, a  încetat din viață în urma unui infarct. Anunțul a fost făcut de Andrada Bârsăuan, o colaboratoare a artistului.

„Am sa va transmit o veste trista tuturor celor care l-ați cunoscut și ați colaborat cu el... Astăzi când trebuia sa filmam impreuna, am primit un telefon înainte de a porni spre filmare anunțându-ma ca Daniel Siminic ne-a părăsit astăzi... Dumnezeu sa îl ierte și sa aibă odihna veșnica! ?', a scris artista pe Facebook. „Azi trebuia sa filmam impreuna gânduri și vise la care am gândit impreuna, mi-ați dat viața și sens cântecelor mele! N-am sa uit niciodată dimineața de astăzi când am primit telefonul de la Carmen... ma gândesc cu durere și realizez ca ultimul videoclip și ultima ta postare pe Facebook e cantecul meu ' Când pleacă din lume tata'.... ??', a mai adăugat Andrada Bârsăuan pe rețeaua de socializare.

Daniel Siminic a lucrat și în televiziune dar, în ultimii ani, s-a făcut remarcat în producția video, acolo unde a lucrat cu o mulțime de artiști cunoscuți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel