Dani Oțil le-o zice pe față! ”Nu ziceai că nu există? Acum ți-ai dat seama?”

Dani Oțil, de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, dă cărțile pe față, după ce apropiați ai săi s-au răzgândit și închid firme, bagă angajații în izolare, din cauza COVID-19, acel coronavirus despre care susțineau că nu există, în timp ce se spălau puternic pe mâini. 

”Mă deranjează oarecum faptul că oameni din jurul meu care, până acum câteva zile erau ”nu există, nu există”, deși s-au spălat pe mâini asiduu în alea două luni cât erau cu nevasta acasă și apoi au uitat, acum, când se strânge lațul, sunt într-o agitație: ”Să închidem firma! Dani, am vorbit, eu închid”.

De ce? ”Avem un caz într-o familie a unui coleg, închidem firma”. Păi zic: Acum...? ”Nu mă interesează, eu închid, trec din nou în izolare”. Păi nu ziseși că nu există? ”Ba da, există! Există, am văzut, mi-a trimis poze din spital, eu acolo nu mă duc, are și gândaci, sunt și sandvișurile proaste, nu mă duc”. Zic: Bă, dar acum ți-ai dat seama? ”Acuma, da!”. Păi ai postat că nu există! ”Am șters postarea”. Bravo, mă!” a spus Dani Oțil. 

”Nu uitați că, din primul suflu, aproape o mie de români care trebuiau să stea în spital, pe semnătura lor, s-au cerut acasă. Credeți că oamenii ăia n-au mers să-și ia țigări, la magazin?” a întrebat retoric Dani. El a continuat ironic: ”Evident că locului n-au stat, că doar nu avem noi simț civic, că nu suntem sudeji, ce proști suedejii”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel