Urmărește emisiunea live


Dăncilă, întâlnire cu Ciolacu, Iordache și Stănescu. Chirieac, semn de întrebare: Toată dragostea, dar...

Viorica-Dăncilă-Prim-ministrul-României
Viorica-Dăncilă-Prim-ministrul-României

Premierul Viorica Dăncilă are o ședință de urgență la Guvern.

Premierul Viorica Dăncilă are o ședință de urgență la Guvern. Aceasta se întâlnește cu Paul Stănescu și Marcel Ciolacu, transmite România TV. Noul președinte al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, deputatul Florin Iordache, dar și Paul Stănescu s-au întâlnit la Guvern cu Viorica Dăncilă pentru a stabili un plan de colaborare între Guvern și Camera Deputaților.

De asemenea, printre discuții se va aminti și de referendumul pe justiție în contextul în care aceștia doresc să reactiveze acea comisie din Parlament pentru modificarea Constituției pentru a pune în aplicare referendumul președintelui Klaus Iohannis, potrivit sursei citate.

România TV mai transmite că există surse politice care spun că Paul Stănescu vrea să îi propună Vioricăi Dăncilă să nu se grăbească în convocarea congresului pentru că PSD ar urma să organizeze două congrese. Unul în luna iunie sau iulie, iar congresul cel mare să aibă loc în luna septembrie pentru a stabili conducerea PSD, dar și candidatul la alegerile prezidențiale

Bogdan Chirieac: Îmi ridică un semn de întrebare

Într-o intervenție telefonică la România TV, analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat imediat cu privire la această ședință de urgență. 

”Toată dragostea pentru domnul Marcel Ciolacu, dar un politician, care nu are nicio apariție publică, să devină brusc președintele Camerei, mie îmi ridică un semn de întrebare. Paul Stănescu este un greu al partidului și faptul că stă alături de doamna Dăncilă e în favoarea doamnei Dăncilă, pentru că până faci un PSD nou trebuie să te bazezi pe cel vechi. Deci eu cred că va continua procesul de întărire a doamnei Dăncilă, proces pe care l-am văzut ieri în prima bătălie câștigată după dezastru și anume obținerea funcției de președinte al Camerei Deputaților. Dacă PSD pierdea funcția, automat intra în opoziție. Moțiunea de cenzură era doar o formalitate și căderea guvernului Dăncilă se petrecea imediat după vizita Papei”, a precizat analistul politic Bogdan Chirieac în direct la România TV.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel