LIVE  Dafin Mureșanu, interviu la "Academia de Sănătate"

Rodica Mitu / 27 mai 2018 / 18:17 Salveaza PDF Comentarii
Dafin Mureșanu, interviu la "Academia de Sănătate"
Descriere foto: Dafin Mureșanu, interviu la "Academia de Sănătate"

Dafin Mureşanu este invitatul DC News în cadrul emisiunii "Academia de Sănătate", realizată de către prof. dr. Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale.

Neurologul Dafin Mureşanu, preşedintele Federaţiei Europene a Societăţilor de Neuroreabilitare, este cunoscut atât în România, cât și în străinătate. Prof.dr. Dafin Mureşanu este în prezent directorul Departamentului de Neuroştiinţe din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" din Cluj Napoca, membru titular al Academiei de Ştiinţe Medicale din România, Co-Preşedinte al Panel-ului Ştiinţific de Neurorecuperare al Academiei Europene de Neurologie, preşedinte al Societăţii pentru Studiul Neuroprotecţiei şi Neuroplasticităţii.

Acesta a discutat cu Irinel Popescu, oferind informații extrem de interesante. Emisiunea va fi difuzată luni, 28 mai 2018, de la ora 11:00, pe contul de YouTube al redacției, dar și pe pagina de Facebook DC News.

Despre Dafin Mureşanu aflați mai multe aici.

DC News a demarat, în colaborare cu prof. dr. Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale, un proiect dedicat informării publicului, dar și a specialiștilor, asupra unor subiecte medicale de actualitate. Seria de emisiuni realizată de profesorul Irinel Popescu, sub egida Academiei de Științe Medicale, este publicată în rubrica Academia de Sănătate.

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26