Cum te influențează Soarele în Berbec în funcție de zodie. Abia de acum încolo își va face simțită prezența

foto ilustrativ Unsplash
foto ilustrativ Unsplash

Iată influența pe care o are Soarele în Berbec, cu Mercur retrograd și Eclipsă de Soare/Lună Nouă, pentru fiecare zodie.  

Sezonul Berbecului din 2024 nu este unul simplu. Mercur va retrograda în același semn pe 2 aprilie, iar pe 8 aprilie vom avea o Eclipsă de Soare/Lună Nouă.

Cu alte cuvinte, abia de acum încolo își va face simțită prezența Soarele în Berbec. Pentru fiecare dintre noi, acest sezon va activa un domeniu din viață.

Iată cum se va întâmpla asta pentru fiecare zodie: 

Berbec/Ascendent în Berbec

Pentru început, la mulți ani! Până pe 19 aprilie, te vom tot sărbători! Soarele se simte foarte bine în semnul tău! Primești o porție sănătoasă de energie, forță, vitalitate, chef de viață, curaj, dar și furie. Eclipsa de Soare/Luna Nouă de pe 8 aprilie se petrece în semnul tău. Mercur retrograd te vizitează și el. Deci vei avea un sezon memorabil în 2024! Profită din plin de acest lucru.

Taur/Ascendent în Taur

Soarele tranzitează în continuare casa a 12-a. Vei apela mai des la introspecție, meditație sau rugăciune. Nu neglija pacea, acceptarea trecutului odihna. Bogăția interioară este cea care contează cu adevărat. De asemenea, este cazul să te preocupi de sănătatea ta sau a celor apropiați.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Soarele se plimbă în casa a unsprezecea. Unde se va afla și Mercur, guvernatorul tău, dar în mișcare retrogradă. Îți vei face numeroase planuri. Relațiile sociale vor fi mai dinamice, te vei întâlni cu prietenii, unii pe care chiar nu i-ai mai văzut de mult timp, sau îți vei face alții noi. Este posibil să fii mai apreciat și la locul de muncă.

Vezi continuarea pe astrosens.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel