Interviu cu tânărul care a alarmat Ucraina că-i va lua România teritoriul. Cum explică amploarea situației

Un tânăr blogger și vlogger care se pare că ar fi din București și numele său ar fi Dan Andrei Ionescu a oferit un interviu pentru Defense România în care a explicat ce a stat la baza filmării. 

Pe Youtube a apărut o înregistrare în care se spunea că România ar anexa partea ucraineană a Bucovinei, imediat după ce Rusia ar ataca Ucraina. Autorul contului de Youtube a scris că respectivul video este prologul cărții pe care autorul o scrie, în cartea sa fantasy, despre vremuri alternative. Cu toate aceste, procurorul militar şef al Ucrainei, Anatoli Matios, a alarmat întreaga Ucraină, a distribuit video, a intrat în ședințe vitale pentru granițele țării. Ciudat este că respectivul cont, vechi de aproximativ 10 ani, nu avea postări cu multă audiență, fiind de ordinul sutelor, cel mult. Acum, acest video a strâns deja sute de mii și a ajuns până la procurorul militar șef al Ucrainei, generând o situație halucinantă. 

Cei care ar fi autorul filmării, autorul blogului spre care trimite descrierea, și care ar fi un tânăr din București a oferit un interviu în care explică: 

”Trebuie să spun că intenţia mea, pe data de 26 mai când am publicat filmuleţul, a fost mereu în descrierea acestui video. M-am gândit să fac un prolog la un roman fantasy încă în lucru despre istorii alternative. Din perspectiva cărţii, Ucraina nu avea un rol principal în progresul naraţiunii, dar trebuia să pun lucrurile într-un context astfel încât am ales acest scenariu ce reprezintă lupta dintre o democraţie autentică şi naţionalism, lucru care l-am elaborat mai departe pe blog. Pe scurt, acest video este evident o ficţiune prin care am vrut să propulsez un roman online. De fel, nu sunt o persoană cu tendinţe naţionaliste cum nici alţi youtuberi care fac genul acesta de content nu iau lucrurile ca atare, nu sunt nici primul, nici ultimul youtuber care a ales topicul istoriilor alternative.”

Vezi interviul complet pe DEFENSEROMANIA.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel