Criză gunoi Sector 1. Podaru, PNL Sector 1: Cred că se încearcă eliminarea Romprest, pentru altcineva

captură foto Antena 3
captură foto Antena 3

Dan Podaru, consilier local PNL în Sectorul 1, a vorbit despre criza gunoaielor din sector, generată de nemulțumirile lui Clotilde Armand. 

”Doamna Clotilde Armand comunică extrem de prost. Comunică prost și nu a luat niciun fel de decizie. Suntem în pragul unei crize a gunoiului în Sectorul 1” a spus Dan Podaru, la Antena 3, în emisiunea ”Sinteza Zilei. 

Consilierul local PNL a declarat că a observat că din luna iulie firma Romprest nu fusese plătită, ”lucru care e inadmisibil”. ”Dacă există litigii, se rezolvă în instanță, nu facem noi pe procurorii în cadrul Primăriei, că e o altă instituție. Pe 15 decembrie, s-a hotărât formarea unei Comisii mixte, au existat o serie de discuții în Primărie, între consilieri și membrii aparatului de specialitate și întâlniri cu reprezentanții Romprest. Întâmplător, am crezut în totalitate în doamna Clotilde Armand, eu fiind fondatorul USB, împreună cu Nicușor Dan, și am venit cu o mare prietenie. Întâmplător, am părăsit USB și m-a invitat Ludovic Orban să intru pe listele PNL, ca și consilier. M-am întâlnit cu domnii de la Romprest, am purtat un dialog, oamenii au venit cu o ofertă, există o scădere substanțială a banilor de circa 40 de milioane pentru bugetul din acest an, au înțeles că Primăria se confruntă cu probleme financiare și, în două luni, asistăm la o mascaradă. Noi n-am primit din partea aparatului de specialitate datele cerute, din partea departamentului economic nici astăzi nu ni se poate spune ce sumă poate să plătească primăria cu exactitate”a declarat Dan Podaru. ”Din punctul meu de vedere, cred că nu vrea să plătească datoriile” mai consideră consilierul. 

”Nu înțeleg decizia. Personal, cred că se încearcă eliminarea Romprest. Pentru altcineva” a conchis liberalul. 

În Sectorul 1 al Capitalei, primarul Clotilde Armand se află în scandal cu Romprest, compania care asigură ridicarea gunoiului și curățarea străzilor din Sector, precum și deszpăzirea, căreia nu vrea să le plătească serviciile.

Vezi și: Emanuel Ungureanu, mesaj pentru Clotilde Armand: Să se gândească la jurământul pe care l-a depus

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel