Cristian Bobar, directorul sportiv, a părăsit Dinamo

Dinamo București și directorul sportiv, Cristian Bobar, au convenit, marți, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale.

Îi mulțumesc domnului Ionuț Negoiță pentru șansa pe care mi-a oferit-o în carieră, să ocup la 29 ani o funcție importantă la unul dintre cele mai mari cluburi din România. Au fost aproape doi ani în Ștefan cel Mare în care am încercat, împreună cu toți reprezentanții clubului, să facem performanță. Nu voi uita în viața mea coregrafiile spectaculoase realizate de Peluza Cătălin Hîldan la derby-uri. Suporterii dinamoviști sunt extraordinari, a declarat Bobar.

Fostul oficial a precizat că a rămas în relații foarte bune cu conducerea clubului, cu jucătorii și și-a exprimat încrederea că proiectul început la Dinamo va reuși.

Lotul dinamovist se va reuni  pe 8 ianuarie, la Săftica (11,00), pe 9 ianuarie este programată vizita medicală (INMS, ora 08,00), după care vor urma antrenamente la baza de la Izvorani, în perioada 10-13 ianuarie.

Primul stagiu de pregătire al iernii va avea loc în intervalul 14-25 ianuarie, în Turcia, după care dinamoviștii vor reveni pentru câteva zile în țară, unde se vor antrena la Săftica. Al doilea cantonament al iernii va avea loc în Spania, în perioada 1-10 februarie.

Dinamo va juca primul meci oficial din partea a doua a sezonului pe 17 februarie, în prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii Adeplast.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel