EXCLUSIV  Cozmin Gușă, ipoteză după noul protocol al coaliției: Va fi un dezastru. La revedere!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Cozmin Gușă a lansat o ipoteză după noul protocol al coaliției de guvernare, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Barna a avut probleme foarte mari în interior, el e fricos bineînțeles, și a încercat prin fel de fel de artificii de imagine, printr-o ofensivă mediatică, că-l vedeai peste tot, să compenseze într-un fel luptele interne, pentru că cel mai mult l-au înjurat ăia pe acolo atunci când s-a pus problema să preia el interimatul de la Sănătate pentru câteva zile.

Președintele lor nu a acceptat ca el să preia interimatul și el a fugit repede ca să preia interimatul Cîțu și el să-și delege atribuțiile către Baciu, către secretarul de stat. Așa se discută acolo.

Lupta este pe viață și pe moarte. Se desfășoară cu fiecare rând de alegeri. Asta e situația! Nu trebuie să ne prefacem că nu va fi un dezastru. Va fi un dezastru care va fi foarte mult crescut prin faptul că din acest moment, cu noul protocol al Coaliției, nu mai avem nici prim-ministru.

Practic, pixul lui s-a redus la un creion bont, pentru că atâta timp cât fiecare membru al Guvernului știe că nu mai depinde de Cîțu, ci depinde de Barna + Cioloș sau Orban sau Kelemen... la revedere! Avem trei sau patru guvernări într-una singură!", a spus Cozmin Gușă, în exclusivitate pentru DC NEWS, în emisiunea "Deferiți mass-media".

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel