Coșmar înfricoșător în funcție de zodie. TOP

coșmar
coșmar

Care este cel mai înfricoșător coșmar în funcție de zodie? Răspunsul îl aflăm de pe DC BUSINESS.

Puțini sunt cei care se laudă că nu au coșmaruri noaptea. Unii se sperie, alții se amuză, unii caută explicații, încercând să găsească un indiciu, un semn de rău sau de bine. Alții rămân calmi, considerând totul o întâmplare fără însemnătate.


Berbec

Cel mai înfricoșător coșmare este neputința. Adică atunci când visează că nu pot face față unei situații, că sunt victime neajutorate. A doua variantă la fel de înspăimântătoare - violența. Berbecii știu cât de greu este, uneori, să-și stăpânească furia și ce consecințe ar putea avea un gest necugetat.

Taur

Cel mai mult îi sperie coșmarurile clasice, unde sunt puși în fața unor circumstanțe absolut imposibile. De fapt, îi sperie nu coșmarul în sine, ci starea de neliniște generat de acesta.

Gemeni

Nativii din Gemeni detestă durerea și tot ce are legătură cu ea. Precum și imposibilitatea de a se mișca. De aceea, cel mai groaznic coșmar apare când cele două elemente sunt prezente în vis.

Rac

Pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal coșmarurile apar când visează despărțire, destrămarea unor relații. Nu contează cauza - infidelitate, conflict sau un eveniment nefericit cu final tragic.

CITIȚI CONTINUAREA PE DC BUSINESS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel