EXCLUSIV  Constantin Ionescu-Târgovişte, toate detaliile despre nutriție. Alimentele care nu trebuie să lipsească (partea a II-a)

Bogdan Bolojan / 22 iul 2018 / 22:00 Salveaza PDF Comentarii
Constantin Ionescu-Târgovişte, interviu la ”Academia de Sănătate”
Descriere foto: Constantin Ionescu-Târgovişte, interviu la ”Academia de Sănătate”

Academicianul Constantin Ionescu-Târgovişte revine la DC News în cadrul emisiunii "Academia de Sănătate", realizată de către prof. dr. Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale. 

Luni, 23 iulie de la ora 11:00, puteți urmări a doua parte a interviului cu  Acad. Prof. Dr. Constantin Ionescu-Târgovişte atât pe site-ul DCNews, cât și pe pagina de Facebook DCNews.

 

Constantin Ionescu-Târgovişte va discuta cu Irinel Popescu despre nutriție, despre hidratare și toxinele ce sunt eliminate.. Academicianul a vorbit și despre alimentele care trebuie consumate zilnic. 

DCNews a demarat, în colaborare cu prof. dr. Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale, un proiect dedicat informării publicului, dar și a specialiștilor, asupra unor subiecte medicale de actualitate. Seria de emisiuni realizată de profesorul Irinel Popescu, sub egida Academiei de Științe Medicale, este publicată în rubrica Academia de Sănătate.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26