Constantin Hogea, DNA. USR, mişcare de ultimă oră

Filiala teritorială a USR Tulcea solicită demisia primarului municipiului, Constantin Hogea, după ce Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a anunţat, luni, 16 octombrie, trimiterea în judecată a acestuia.

Acesta este cel de-al doilea dosar în care primarul Hogea este trimis în judecată de procurorii DNA.

"Indiferent de stadiul procesual al celuilalt dosar penal al primarului Hogea, retrimis de instanţă la DNA Galaţi, pentru refacere (şi despre care nu se mai aude nimic), edilul nostru a ajuns să fie, la bătrâneţea sa politică, un personaj din ce în ce mai controversat, care ar trebui să-şi rezolve problemele penale şi să lase pe altcineva la cârma acestui oraş în care nu se mai întâmplă nimic", se arată într-un comunicat de presă remis de filiala teritorială a USR Tulcea.

[citeste si]

Potrivit procurorilor Serviciului Teritorial Constanţa al DNA, primarul, cu ajutorul secretarului municipiului, a făcut demersurile pentru emiterea unei hotărâri de consiliu local, prin care o suprafaţă de 52,91 metri pătraţi, situată în municipiul Tulcea, a fost trecută ilegal din domeniul public în domeniul privat al oraşului. Ulterior, fără a se organiza o licitaţie publică, terenul a fost închiriat. Mai multe detalii AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel