Constanţa: La Mangalia a început amenajarea locurilor de joacă şi spaţiilor de fitness în principalele parcuri

Primăria Mangalia a lansat în execuţie proiectul integrat pentru amenajarea locurilor de joacă pentru copii şi a spaţiilor de recreere prin sport pentru adulţi în trei parcuri centrale din municipiu, informează un comunicat de presă al administraţiei locale.

Conform sursei citate, în trei zone centrale din municipiul Mangalia a început amenajarea unor locuri de joacă pentru copii, dar şi a spaţiilor de fitness pentru adulţi, fiind vorba despre Parcul Balnear, Parcul Callatis şi Parcul Diana, unde este deja pregătit terasamentul în vederea montării componentelor, scrie Agerpres.

Proiectele tehnice prevăd că în fiecare dintre zonele menţionate se va turna covor cauciucat iar apoi se vor fixa leagănele, toboganele, balansoarele şi alte jucării şi tot aici vor fi montate şi aparate de fitness, destinate adulţilor.

"Pentru copii avem cele mai multe surprize, corăbii, căsuţe şi diverse alte elemente care îi vor bucura, cu siguranţă, dar ne-am gândit şi la cei mari, pentru care vom instala aparate de fitness. Suprafeţele ocupate de aceste locuri de joacă şi spaţii de recreere sunt generoase, astfel încât va fi loc pentru toţi, dar de menţionat că în această perioadă se lucrează şi la extinderea Parcului Evergreen, în urma solicitărilor venite din partea locuitorilor din zonă", precizează Radu Cristian, primarul Mangaliei.

Potrivit edilului-şef, Primăria Mangalia mai are în vedere amenajarea unor locuri de joacă şi spaţii de recreere, dar şi a unor parcări de reşedinţă, pe locul unor construcţii abandonate, care urmează să fie demolate, în perioada imediat următoare.

Consilierii locali din Mangalia au aprobat, recent, documentaţiile tehnico-economice privind demolarea unei foste centrale termice şi a coşului de fum al crematoriului dezafectat, din apropierea Spitalului Municipal, în ambele locuri urmând a se amenaja parcări, spaţii de recreere şi locuri de joacă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel