Coarnă - Izvoranu, CEARTĂ în DIRECT: Să TACI. Ies din emisiune!

Adrian Izvoranu și Dumitru Coarnă s-au certat în direct, în prima zi a anului 2021. 

Adrian Izvoranu și Dumitru Coarnă s-au certat în direct, în contextul în care, deși a trecut aproape un an de la declanșarea pandemiei de COVID-19, masca provoacă în continuare mari controverse, iar diferite personaje importante din România, precum și înalți prelați din Biserică sfidează regulile impuse. 

"Suntem într-o mare nebunie din păcate. Cred că ne-am abandonat tot ceea ce înseamnă valori, tot ceea ce înseamnă repere de comportament, tot ceea ce înseamnă lucruri care ne fac oameni și mai puțini roboți și animale. Am văzut un polițist care explica victimei, ca la piață, cât costă fiecare din marile abateri pe care le-a făcut cetățeanul, în condițiile în care se întâmplă infracțiuni foarte grave, lângă noi, între noi, la vederea noastră și mii de polițiști, în loc să se ocupe cu treaba asta, se ocupă cu niște prostii. Nu are ce căuta Poliția în această problemă", a spus Adrian Izvoranu, în direct la Antena 3.

Discuția a degenerat: "Alo, alo, ies din emisiune!"

Discuția a degenerat după ce Dumitru Coarnă a intervenit, lucru care l-a scos din sărite pe Adrian Izvoranu, pentru că au început să vorbească unul peste altul și să se contrazică pe poziția polițiștilor în pandemia de COVID-19 și a faptului că se preocupă de amenzile aplicate pentru nerespectarea regulilor, în loc să se ocupe de infracțiunile cu adevărat importante.   

Dumitru Coarnă: Haideți că aruncăm o anatemă asupra Poliției că nu are ce căuta! 

Adrian Izvoranu: Stimate coleg, lasă-mă domne cu poveștile astea! Alo, alo, alo. Stimate coleg, eu nu te-am întrerupt  pe dumneata, te rog să mă lași să spun ce am de spus. Dacă vrei să discutăm... te rog să taci că altfel plec din emisiune și rămâi dumneata și vorbești

Dumitru Coarnă: Păi da, dar haideți să fim ancorați în realitate!

Adrian Izvoranu: Ne ascundem după copaci și nu vedem pădurea! Dăm vina mereu pe legi...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel