Clotilde Armand și Nicușor Dan, ”administrație de tip reality show.” Val Vâlcu îi spulberă după gesturile făcute din funcția de primar

Jurnalistul Val Vâlcu a criticat tipul de administrație făcut de Clotilde Armand și de Nicușor Dan. 

”Administrație de tip reality-show! Nicușor Dan s-a dus cu echipa de filmare după el ca să deschidă ușa WC-ului primarului. Fiind familiarizat cu administrația din procesele cu ”Câine”, la nivelul construcțiilor ilegale din parcuri, nu știa că construcțiile oficiale, cele legale, de la Guvern până la ultima primărie, au prevăzute și alte spații, precum cele de relaxare și toalete, utile mai ales în caz de urgență, când rămân peste noapte. Lui i s-a părut extraordinar că are WC în cabinetul primarului. În același timp, Clotilde Armand s-a dus la Compania de Investiții, ca apoi să anunțe în presă că nu a găsit pe nimeni la serviciu. Păi asta o face un cetățean care n-o găsește pe Clotilde Armand, că e ocupată cu căratul unui sac cu buletinele exprimate, de exemplu, și n-o găsește la birou și se plânge pe Facebook. Acum, uite cine vorbește, Clotilde Armand care se plângea de ce nu sunt camerele oprite când se face numărătoarea voturilor. Ia să pună camere peste tot, transparent, frumos, să facă reality show, să vedem, să auzim cum se iau decizii. Să pună camere și când se duce la Ambasada Franței și propune, cum zicea Dan Tudorache, să vină firme franțuzești să construiască. Să înregistreze tot, nu doar că a fost în Piața Mureș și nu a găsit un funcționar la birou” este comentariul lui Val Vâlcu după scenele în care actori au fost Nicușor Dan și Clotilde Armand. 

Reacția vine după ce Nicușor Dan a prezentat WC-ul primarului în prima zi în care și-a intrat în rol, dar și după ce Clotilde Armand a fost în Piața Mureș și s-a plâns public că nu a găsit niciun angajat la muncă în Compania de Investiții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel