Clotilde Armand, ceartă cu Nicușor Dan. Emanuel Ungureanu: Nu cred!

Clotilde Armand se războiește pe Facebook cu Nicușor Dan, în replici ironice și tăioase. 

”În contextul problemelor care au apărut între compania Romprest Service și Primăria Sectorului 1 și pentru a nu risca să rămână fără îngrijire câinii de la adăpostul Odăi, am solicitat ca ASPA (din subordinea Primăriei Capitalei) să asigure serviciul, astfel încât animalele fără stăpân să fie protejate. Am primit mai multe semnale și din partea unor ONG-uri pentru a colabora, în sensul asigurării, în continuare, a adăpostului, hranei și îngrijirii acestora. Primăria Capitalei poate finanța acest adăpost, pentru o perioadă de 1-2 luni. În acest interval se pot găsi soluții pe termen lung. Orice s-ar întâmpla în relațiile contractuale dintre administrația publică și un agent economic sau altul, animalele fără stăpân nu trebuie să aibă de suferit.” a scris primarul Capitalei, Nicușor Dan, pe Facebook. 

Romprest a anunțat, ulterior, că va avea în continuare grijă de cei 750 de câini, până la soluționarea conflictului cu Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a scris un răspuns tăios, în comentariu ironic la postarea lui Nicușor Dan: ”Ne bucurăm pentru colaborare. Ar fi fost și mai frumos să participați vineri la Primăria Sectorului 1 unde s-a propus exact ceea ce ați scris aici. Poate răspundeți în viitor acestor solicitări. Numai bine”. 

”Nu cred” a fost reacția-fulger a lui Emanuel Ungureanu, când a auzit, în direct la Antena 3, că primarul Clotilde Armand i-a scris un răspuns pe Facebook lui Nicușor Dan. 

”Să nu confundăm cearta dintre doi oameni cu cearta între partide. Rezonabil este ca doamna Clotilde și dl. N. Dan să se ocupă de administrarea problemelor din Capitală, nu de ceartă pe Facebook” a spus Emanuel Ungureanu, deputat USR Plus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel