Ciorile, reclamate la Primărie. Vezi motivul

masina_murdara
masina_murdara

Primăria din Hunedoara a primit, luna trecută, una dintre cele mai neobișnuite plângeri, din partea unui localnic, supărat pe ciori

Un tânăr hunedorean a solicitat autorităților locale să ia măsuri urgente pentru a rezolva problema mizeriei pe care ciorile o fac. Supărarea bărbatului s-a declanșat în momentul în care și-a găsit mașina acoperită de excrementele ciorilor, la nicio zi după ce o spălase.

“Cum se poate ca după o singură noapte, dupa ce am parcat maşina în zona RDS, din Hunedoara, ea să imi arate aşa? Menţionez că maşina a fost spalată cu o zi înainte”, a reclamat autorul sesizării trimise primăriei, pe pagina de Internet domnuleprimar.ro, scrie nou.zhd.ro.

În susținerea cauzei sale, tânărul a postat și trei fotografii cu autoturismul murdar, pe care-l parcase sub copacii în care înnoptau ciorile.

În urmă cu un an, fostul primar al Hunedoarei a decis tăierea crengilor copacilor de pe Bulevardul Dacia, tocmai pentru a împiedica stolurile de păsări să stagneze în zonă. DIn păcate, copacii au început să se usuce, fapt ce a dus la iscarea unui scandal imens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel