Ciolacu: PSD îi va da o lecţie lui Orban pe care s-o ţină minte în aceste alegeri!

Toţi candidaţii PSD sunt pregătiţi şi determinaţi să pună stop 'jafului penelist' pe 27 septembrie, la alegerile locale, şi să îi dea o lecţie - 'pe care s-o ţină minte' - lui Ludovic Orban, a declarat, luni, preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu. 

'PSD îi va da o lecţie lui Orban pe care s-o ţină minte în aceste alegeri! Toţi candidaţii PSD sunt pregătiţi şi determinaţi să pună stop jafului penelist pe 27 septembrie! Mă aşteptam însă ca premierul Orban să spună că aceste alegeri sunt dificile din cauza condiţiilor speciale în care se desfăşoară. Pentru că, înainte de toate, sunt necesare o serie de măsuri coerente pentru ca populaţia să vină în siguranţă la vot. Nu că sunt dificile pentru că îi este frică de forţa PSD', a scris Ciolacu pe Facebook.îî

El a adăugat că Guvernul PNL 'a dat-o deja în bară' cu deschiderea şcolilor, iar toate datele arată că 'va fi un mare fiasco'. 'Incompetenţii din Guvern trebuie să iasă din logica de campanie în care au fost timp de 10 luni de zile şi să ia măsuri clare atât pentru desfăşurarea activităţilor şcolare, cât şi pentru organizarea corectă şi în siguranţă a alegerilor', a mai menționat Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel