Cine este Marius Vulcan, mâna dreapta a lui Dan Barna în Guvern

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Marius Vulcan tocmai ce a fost numit în Guvernul Cîțu în funcția de consilier de stat. 

Șeful Executivului l-a numit pe Marius Vulcan în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului Dan Barna.

Cine este Marius Vulcan

"Marius Vulcan, candidat USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputaților, este avocat în Baroul Sibiu de aproape 20 de ani. Marius este absolvent de Științe Juridice, specializat în drept comercial și drept administrativ, la Facultatea de Drept „Simion Barnuțiu” din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Marius știe exact ce presupune o justiție afectată de corupție, dar și care este impactul legilor strâmbe sau absurde asupra vieții noastre.

De altfel, a mărturisit că s-a săturat să explice clienților lui cât de ridicole sunt anumite situații juridice. Evident, ceea ce s-a întâmplat cu Ordonanța 13 a răsturnat paharul care se umpluse și acum este unul dintre cei mai respectați oameni din filială și cel pe care toți și-l doresc în echipă. Asta și pentru că are determinarea și solidaritatea tipică oricărui jucător serios de rugby.

O justiție independentă și funcțională sunt prioritățile lui Marius Vulcan pentru Parlament și va lupta împreună cu echipa USR PLUS pentru sancționarea conflictelor de interese, a clientelismului și favoritismului în instituțiile publice, oprirea implicării politicului în actul de justiție și asigurarea transparenței totale a procesului de accedere în funcții publice și în justiție, pe criterii clare de competență", scria în luna octombrie USR Sibiu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel