Christian Gentner, fotbalist, salvat de la moarte pe terenul de fotbal. VIDEO

Căpitanul echipei de fotbal VfB Stuttgart, Christian Gentner, a suferit o gravă accidentare în cursul meciului VfL Wolfsburg, după ce a fost lovit cu genunchiul în cap de către portarul echipei averse, care i-a provocat multiple fracturi la față.

Gentner s-a prăbușit inconștient pe gazon, înghițindu-și limba, și doar intervenția rapidă a medicului lui Suttgart, Raymond Best, a făcut ca accidentarea să nu se transforme într-o tragedie, precizează presa german.

După ce a primi îngrijiri pe gazon timp de câteva minute, Gentner a fost scos de pe teren pe o targă, în aplauzele întregului stadion.

Gentner (32 ani) a suferit o fracturi ale cavității oculare, nasului și mandibulei superioare, urmând să fie supus unei intervenții chirurgicale în următoarele zile.

Componenții echipei VfB Stuttgart au postat un mesaj de susținere a lui Genter, pe rețeaua Twitter, în care au scris: "Suntem alături de tine, Gente. Toată echipa îi dorește căpitanului o recuperare bună și rapidă",

Vfb Stuttgart a învins-o la limită peVfL Wolfsburg, cu 1-0, în meciul respectiv, prin golul marcat de Chadrac Akolo (min.42), relatează Agerpres.

Iată imaginile:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel