EXCLUSIV  Chirieac: ”Rareș Bogdan, cu totul deosebit. Splendid!”. Dâncu: Mai mare RUȘINE nu cred că există

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Analistul politic Bogdan Chirieac și sociologul Vasile Dâncu au vorbit despre Rareș Bogdan și schimbarea PSD, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

"Cu totul deosebit mi s-a părut domnul Rareș Bogdan. Are un talent de politician înnăscut. Dânsul nu a spus nimic pe perioada de mercato, cât s-au cumpărat primari de la PSD și s-au adus la PNL și când s-au depus listele, s-a încheiat mercato, a apărut Rareș Bogdan și a zis: Până aici! Nu mai faceți, nu mai dregeți, nu sunt de acord cu voi! Splendid din punctul ăsta de vedere, mai ales că Rareș Bogdan este foarte credibil când vorbește", a remarcat Bogdan Chirieac.

Dâncu anunță SCHIMBAREA în PSD

"A spus și Marcel Ciolacu aseară, gândim un mecanism pentru ca să facem o altă selecție a oamenilor în viitor. În care nu hotărăște unul singur, pentru că dincolo de nervozitatea de prima clipă, trebuie să ne uităm și să facem o analiză internă. Cred că va trebui să facem ceva în viitor, să-i ascultăm pe acei oameni. Mai mare rușine decât să te uiți în ochii oamenilor după ce ai trădat nu cred că există", a continuat Vasile Dâncu. 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel