Cezar Preda, anunț crunt: Este sfârșitul erei PSD

Liberalii au sărbătorit, duminică, un an de la semnarea protocolului de fuziune dintre vechiul PNL și fostul PDL, care a condus la înființarea actualului Partid Național Liberal.

Astfel, co-președinții organizației județene a PNL Buzău, deputatul Cezar Preda și consilierul județean Dorin Bădulescu, au marcat evenimentul printr-o conferință de presă pe parcursul căreia au făcut o succintă analiză a evoluției organizației și au prezentat planurile de viitor.

Planuri pentru Buzău

Cezar Preda a declarat că PNL Buzău va propune buzoienilor, la alegerile locale de anul viitor, cea mai bună formulă de conducere pentru Primăria Buzău și pentru Consiliul Județean, pentru ca „era PSD și a județului roșu să înceteze".

"Iată, a trecut un an pe nesimțite. După un an de zile, Partidul Național Liberal are încrederea românilor. De câteva luni bune, de peste șapte luni, Partidul Național Liberal se bucură de cea mai mare încredere în electoratul român și este cel mai mare partid din România, cu 44-45 la sută din opțiunile electoratului. Aceasta nu ne face decât să ne oblige să ținem și noi pasul cu ceea ce înseamnă așteptările românilor, și sunt ferm convins că și buzoienii au aceleași așteptări. Vor un Partid Național Liberal puternic, vor o echipă pentru Primăria Buzău și pentru Consiliul Județean Buzău cu o nouă viziune pentru municipiul nostru, pentru municipiul Râmnicu Sărat, pentru județul Buzău, pentru că în iunie 2016 era Partidului Social Democrat, era județului roșu, trebuie să înceteze. Sunt ferm convins că, împreună cu domnul co-președinte Bădulescu, vom avea cea mai bună formulă pe care trebuie să o prezentăm buzoienilor, pentru că Buzăul are nevoie de o nouă viziune", a zis Cezar Preda citat de Opinia Buzău.

Demisiile din PNL

"PNL este un partid mare și dacă întrebați dacă au avut loc plecări, eu vă spun că nu am auzit să fie plecări din partid; din contră, au venit mulți, am avut săptămâna trecută o ședință cu oameni de afaceri, oameni care s-au înscris în Partidul Național Liberal. Plecări de pe funcții se întâmplă zilnic, pentru că responsabilizările sunt atât de mari și targeturile sunt atât de strânse, încât fiecare știe dacă poate duce sau nu poate duce. Iar frustrări personale... toți trecem prin frustrări personale de-a lungul vieții, le-am depășit, nu ne interesează, avem treabă", a mai spus Cezar Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel