EXCLUSIV  Cele trei zodii care vor schimba lumea în 2023

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

2023 se apropie! Fiecare an are favoriții lui din punct de vedere astrologic! 

În 2023 avem trei noi tranzite astrologice marcante: Jupiter în Taur(din 16 mai), Saturn în Pești(din 7 martie) și Pluto în Vărsător(din 23 martie). 

Cumva trecutul șii viitorul își vor da mâna astfel încât să schimbe lumea. Cei care au marcaj de Taur, Vărsător și Pești în astrogramele natale vor deveni pionieri, deschizători de drumuri, dar și profesori. 

Taur/Ascendent în Taur

Voi veți primi curajul, încrederea și nevoia de prospețime din partea lui Jupiter, Marele Benefic! Datorită ție, oamenii din jurul tău vor fi mai optimiști! Vei aduce un strop de încredere și acelora năpăstuiți. Indiferent în ce etapă te vei afla, vei dori să aduci îmbunătățiri, să crești, să acumulezi, să rupi bariere și să îți depășești limitele. Vei dori să înveți lucruri noi și să experimentezi. Și cum te motivează abundența, îți dai seama că vei face tot ce îți va sta în putință să o obții. Jupiter are totuși câteva condiții. Să fii sigur că poți duce tot ce vrei și că faci lucrurile în mod corect, legal și moral. S-ar putea ca unele evenimente să ți se pară nedrepte(nu neapărat cele în care vei fi implicat în mod direct), dar vor fi necesare pentru evoluția ta. De cele mai multe ori, trebuie să pierzi ceva înainte de a câștiga. Dar stai liniștit, că vei fi pe profit de fiecare dată!

Pești/Ascendent în Pești

Saturn își va începe tranzitul în semnul tău. Da, probabil, ai auzit că este lordul karmei sau al timpului. Sau că este denumit Marele Malefic. Asta acum câteva mii de ani. Da, dar acum în 2023, lucrurile stau diferit. Saturn vrea să îți aducă recunoașterea meritelor sau unele lecții care să te pună pe drumul cel bun. Vei deveni mai introvert și mai înțelept. Sau și mai simplu spus, așa cum îi place, să arate care îți sunt limitele. Lumea va avea nevoie de asumare, responsabilitate, autoritate, seriozitate și claritate. Iar tu le vei primi de la Saturn. Tot ce vei construi va fi stabil și de lungă durată. Atât pe plan profesional, cât și personal. Vei învăța să faci diferența între imaginație/speranță și realitatea. Și vei pune în practică asta. Important este să te implici doar în proiecte oficiale și să nu faci rabat de la calitate. Și mai trebuie să ții cont de ceva: Cu răbdarea treci și marea!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pluto va intra în semnul tău, unde va sta destul de puțin(23 martie-11 iunie). Dar această perioadă va fi precum un teaser. Pluto va reveni în 2024 și te va vizita până în 2044. La ce să te aștepți? Să întorci lumea cu susul în jos! Vei trece prin transformări radicale, o vei lua de la 0, vei renaște din propria cenușă. Îți vei recâștiga puterea interioară. Îți vei asuma riscuri la care nu te-ai fi gândit vreodată! Fizic, mental și emoțional! Vei dobândi o nevoie interioară de a reuși și te vei confrunta cu o supradoză de ambiție. Și nimeni nu îți va sta în cale! Lumea va avea nevoie de oameni care să nu se uite înapoi, care să dărâme ce nu funcționează și care să se nască din nou. Provocările vor fi numeroase, îți vei ciopli ego-ul, vei fi atras de misterele lumii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel