EXCLUSIV  Cele patru zodii afectate de retrogradarea lui Mercur

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale. Pe 2 aprilie, Mercur își începe retrogradarea în Berbec. 

Uitați de 1 aprilie! În 2024, astrele vor dedica păcălelilor altă zi! Pe 2 aprilie, Mercur începe să retrogradeze în Berbec și va rămâne așa până pe 25 aprilie. Nu avem de-a face cu o retrogradare simplă deoarece va juca un rol important în astrograma Eclipsei/Lunii Noi din Berbec de pe 8 aprilie. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna aprilie va fi plină de surprize pentru tine! Nu am putea spune dacă unele plăcute sau neplăcute. Dar, cu siguranță, multe dintre ele bizare. Mercur retrogradează în semnul tău. Și s-ar putea să ai parte de numeroase amânări și anulări. Dar, și tu te vei răzgândi de nenumărate ori. Cumva, vei simți că îți lipsește curajul de altădată, dar adevărul este că nu vei mai putea fi la fel de inconștient. Recomandarea astrelor este să nu mai respingi răbdarea, ci să faci tot posibilul să o accesezi.

Rac/Ascendent în Rac

Mercur va retrograda în casa a zecea, a carierei și a autorității. Pe toată durata lunii aprilie, te vei confrunta cu multe momente stresante pe plan profesional. Deseori, vei fi în criză de timp și vei avea senzația că totul se poate nărui într-o clipită. Dar, Mercur retrograd nu vrea decât să găsești metode mult mai bune pentru a-ți rezolva problemele. Îți recomandăm să nu treci la fapte dacă nu ai dovezi clare. Mai ales după discuțiile cu șefii sau persoanele autoritare. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur va retrograda în casa a șaptea, a relațiilor și a parteneriatelor. Vor reapărea unele subiecte în discuțiile cu persoana iubită. De asemenea, s-ar putea să reiei legătura cu unele persoane din trecutul tău amoros. Cei singuri vor avea numeroase oportunități de a cunoaște posibili parteneri, dar recomandarea principală este aceea de a evita deciziile serioase până la finalul lunii. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur retrogradează în casa a patra, a familiei și a locuinței. În aprilie, îți recomandăm să ai un buget pregătit în cazul în care se va strica un obiect de prin casă. Dacă știi deja că e ceva ce nu funcționează, cel mai bine ar fi să nu aștepți inevitabilul, ci să intervii. Cei care își doresc o nouă casă trebuie să știe că vor avea parte de tot felul de amânări și încurcături. Stați departe de conflictele cu membrii familiei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel