Cele mai mari defecte ale tale, în funcție de semnul zodiacal. Leii sunt prea dramatici, iar Scorpionii răzbunători. Previziuni complete

Cele mai mari defecte ale tale, în funcție de semnul zodiacal. Leii sunt prea dramatici, iar Scorpionii răzbunători. Previziuni complete Foto: Pixabay
Cele mai mari defecte ale tale, în funcție de semnul zodiacal. Leii sunt prea dramatici, iar Scorpionii răzbunători. Previziuni complete Foto: Pixabay

Fiecare semn zodiacal are trăsături care îl fac simpatic. Dar fiecare zodie vine și cu defectele sale. De aceea este bine să fii conștient de ele și să te perfecționezi. Citește să vezi care ar putea fi cele mai întâlnite defecte ale zodiilor.

Astrologul Linda Furiate a declarat pentru Insider care sunt cele mai mari trei defecte ale tuturor zodiilor, în funcție de trăsăturile lor comune de personalitate.

Bineînțeles, aceste trăsături pot diferi, însă majoritatea s-ar putea regăsi. Așadar puteți continua să derulați pentru a vedea ce a spus astrolodul despre cele mai dificile trăsături de personalitate ale zodiilor.

Berbec (21 martie - 19 aprilie): Disprețuitor, se enervează ușor și Impetuos

Astroloaga Linda Furiate a declarat despre Berbeci că sunt foarte "orientați spre ei", ceea ce îi poate face să se enerveze ușor atunci când lucrurile nu merg așa cum vor ei.

Berbecilor le place, de asemenea, să preia conducerea, ceea ce, potrivit lui Furiate, îi poate face, în cele din urmă, să fie disprețuitori față de gândurile și ideile altor persoane. Atitudinea lor de a prelua conducerea poate duce, de asemenea, la luarea unor decizii pripite sau grăbite pe care le pot regreta mai târziu.

Taur (20 aprilie - 20 mai): Prudent, antisocial și leneș

Taurii sunt persoane foarte practice. Din cauza naturii lor practice, Furiate a spus că „o persoană Taur poate avea o nevoie puternică de a juca în siguranță, de a petrece timp singur și poate deveni leneșă”. De asemenea, le place timpul lor de singurătate.

Taurii sunt persoane încăpățânate care pot refuza invitațiile de a petrece timp cu familia și prietenii, a spus astroloaga. Ei pot fi neinteresați, leneși dacă nu sunt implicați bani, deoarece apreciază bogăția materială.

Gemeni (21 mai - 20 iunie): Vorbăreți, mincinoși și ascultători slabi

Potrivit lui Furiate, Gemenii sunt persoane mai degrabă „vorbărețe și comunicative”.

Din cauza naturii lor extrovertite, Gemenii tind să fie genul de oameni cărora le place să repete aceeași poveste la nesfârșit, a spus Furiate. De asemenea, au tendința de a minți în legătură cu adevărul și au o incapacitate de a-i asculta pe ceilalți.

Rac (21 iunie - 22 iulie): Iritabil, Dependenți de familie

"Racul este foarte sensibil și adesea destul de grijuliu, ceea ce îi poate face plângăcioși și morocănoși dacă nu le place ceva", a spus Furiate.

Familia înseamnă foarte mult pentru Rac, așa că au tendința de a avea o teamă de a părăsi cuibul și a-și lua viața în propriile mâini, a continuat Furiate. Natura lor loială le poate da, de asemenea, o nevoie nesănătoasă de a se agăța de trecut, ceea ce îi poate împiedica să meargă mai departe.

Leu (23 iulie - 22 august): Egoiști, cheltuitori și dramatici

Leul poate fi destul de dramatic și tânjește după atenție.

Din această cauză, astroloaga a spus că „pot accentua prea mult credința că sunt atât de minunați și pot permite ca mândria și vanitatea să le ia partea cea mai bună. De asemenea, pot fi prea dramatici pentru a obține ceea ce vor.”

Fecioară (23 august - 22 septembrie): Fixist, atent la detalii și neglijent

Fecioarele sunt orientate spre rutină și obiceiuri. Le place ca lucrurile să "fie într-un anumit fel" - de obicei în felul lor.

Potrivit Lindei, asta înseamnă că Fecioarele „pot fi evidente față de defectele celorlalți, au o nevoie puternică de a cunoaște toate detaliile înainte de a face ceva și pot ajunge în cealaltă extreme în care sunt leneșe atunci când sunt copleșiți de prea multe detalii”. 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): Indecis, evită conflictele și sunt ușor de distras

Persoanele din zodia Balanță pun foarte mult preț pe relațiile lor și pot fi destul de plăcute oamenilor. Acest lucru poate face ca pentru o Balanță să fie foarte greu să aleagă o parte într-un argument, ceea ce poate fi enervant pentru unii.

Astroloaga Furiate crede despre Balanțele că „pot da impresia ca fiind împrăștiate, din cauza incapacității lor de a lua sau de a se ține de o decizie, fiind ușor aerieni pentru că pot fi ușor distrași mental.”

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Manipulator, ostil și răzbunător

Scorpionii sunt intensi și pasionați de toate aspectele vieții.

Linda a spus că „pasiunea lor poate deveni furioasă sau ostilă în chestiuni legate de bani și relații intime atunci când nu obțin ceea ce își doresc.” De asemenea, au tendința de a-i manipula pe ceilalți pentru a obține ceea ce vor și pot chiar să se răzbune pentru a-și demonstra punctul de vedere.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie): Prea energici, imprevizibili și gălăgioși

Potrivit Furiate, "Săgetătorii sunt foarte aventuroși și se bucură să își împărtășească înțelepciunea și filozofia".

Energia lor nelimitată îi poate obosi pe ceilalți și pot fi destul de zgomotoși și odioși uneori. De asemenea, au tendința de a-și schimba ideile și valorile, ceea ce îi poate face să pară imprevizibili, într-un mod nu prea plăcut.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Judecători, Reci și își dau dreptate singuri

Capricornii sunt persoane muncitoare a căror reputație publică și personalitate este foarte importantă pentru ei. Pentru că imaginea lor este atât de importantă, Furiate a spus despre Capricorni, că „pot fi îndreptățiți de sine, crezând că sunt singurii care au răspunsul corect”.

Ei tind să îi privească de sus pe ceilalți care nu muncesc la fel de mult și de greu ca ei. De asemenea, Capricornii pot fi lipsiți de empatie și de sentimente față de cei care au nevoie, deoarece sunt prea concentrați pe ei înșiși.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Nerăbdători, încăpățânați și emotivi

Vărsătorii sunt gânditori critici cu minți strălucite, ceea ce îi poate face să fie frustrați și furioși atunci când ceilalți nu le împărtășesc sau nu le concep simțul logicii. Potrivit lui Furiate, "Acest lucru poate face ca un Vărsător să nu aibă răbdare cu alții care sunt percepuți ca fiind mai puțin inteligenți".

Vărsătorii sunt foarte individualiști și pot fi greu de legat, așa că mentalitatea lor încăpățânată ar putea fi enervantă pentru unii, la fel ca și tendința lor de a avea sentimente explozive.

Pești (19 februarie - 20 martie): Proiectează vinovăția asupra altora, își asumă problemele altora, aerieni

Peștii sunt niște visători care doresc să salveze întreaga omenire de la durerea și experiența de viață. Din nefericire, acest lucru poate face ca nativul acestei zodii să devină nepractic în ceea ce privește realitatea vieții și îl poate determina să își asume suferința altora chiar dacă aceasta duce la propria nebunie.

Linda consideră că Peștii „au tendința de a proiecta vinovăția asupra altora”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel