Cel mai eficient exercițiu cu care să-ți antrenezi tot corpul în doar un minut

Andreea Sava
Andreea Sava

Andreea Sava a prezentat cel mai simplu și eficient exercițiu cu care să-ți antrenezi tot corpul în doar un minut.

"Este vorba despre un exercițiu foarte simplu pe care-l poți face absolut oriunde: când speli vasele, te poți opri pentru un singur minut să-l faci, la serviciu te poți retrage într-un loc unde nu te vede nimeni, dimineața, când te dai jos din pat. Un minut este suficient sau câteva secunde, la început. Faci cât poți. Face minuni pentru abdomen, fund și picioare.

Cum spuneam, nu este mare lucru, nu ai nevoie de niciun antrenament. Presupune doar să te lași pe vine, să te ridici pe vârfuri, îndrepți spatele, încordezi abdomenul, te sprijini pe genunchi cu mâinile și menții poziția 1 minut, dacă poți, dacă nu, atunci cât poți", a scris Andreea Sava. Citiți continuarea AICI.

[citeste si]

Cum se descrie Andreea Sava

"Muncesc 6 zile pe săptămână, de dimineața până seara, iar când sunt alegeri sau evenimente importante muncesc 7 zile din 7. Adică sunt o femeie cu ocupație, ca să nu spun ocupată. În plus, fac o oră de mișcare, nu-i spun sport fiindcă mi s-ar părea o aroganță, în fiecare zi. Blogul acesta este despre cum să faci sport acasă și cum am reușit eu să fac din mișcare o rutină indispensabilă. Ca spălatul pe dinți. Și dacă am putut eu, oricine poate. Doar să vrea. Nu trebuie să fii sportivă. Eu nu sunt. Nu trebuie să mergi la sală. Eu nu merg. Nu trebuie să mai fi făcut sport și să ai condiție fizică. Eu nu aveam la începutul lui 2014 când m-am decis să nu mai fiu sedentară. Nu trebuie să investești in aparate și echipamente. Eu nu am. Pe lângă avantajul de a arăta bine, te simți foarte bine fizic. Fără durerile de spate sau de mușchi specifice sedentarismului. Și nu, nu trebuie să ai 20 de ani. Eu nu am. Sunt categoria 30+ de destui ani", a spus jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel