Cel mai bun tratament pentru creșterea sprâncenelor și genelor. Îl poți face acasă din câteva produse

Cel mai bun tratament pentru creșterea sprâncenelor și genelor. Îl poți face acasă din câteva produse. Sursa foto: freepik.com
Cel mai bun tratament pentru creșterea sprâncenelor și genelor. Îl poți face acasă din câteva produse. Sursa foto: freepik.com

Majoritatea femeilor visează să aibă sprâncene și gene frumoase și groase, de aceea apelează la diferite tratamente.

Deși astăzi există multe tehnici de extensii și tatuaje, frumusețea naturală rămâne o prioritate. Tratamentul pentru creșterea sprâncenelor și a genelor poate fi preparat, ușor, chiar acasă din produse disponibile în cămară.

Femeile care optează pentru frumusețea naturală, au la dispoziție zeci de remedii populare care, în ciuda simplității lor, funcționează perfect. Unul dintre aceste remedii este cel pentru creșterea și întărirea sprâncenelor și a genelor.

Spală-te pe față cu apă carbogazoasă. Tenul tău va fi strălucitor și sănătos

Remediul poate fi pregătit cu chiar acasă din câteva produse. Pentru asta ai avea nevoie de: 10 sâmburi de curmale, usturoi, ceapă, ulei de ricin și ulei de măsline. 

Prăjește bine sâmburii într-o tigaie uscată până devin negri. Sâmburii prăjiți sunt destul de fragili și pot fi măcinați ușor într-o pulbere fină, de exemplu, cu ajutorul unei râșnițe de cafea.

Pulberea rezultată se cerne printr-o sită fină. Adaugă un cățel de usturoi, trecut prin presă, și jumătate de ceapă, dată prin răzătoarea fină. Apoi adaugă 2 linguri de ulei de măsline și 4 lingurițe de ulei de ricin. Amestecă bine ingredientele.

Nu mai îmbrăca aceleași haine două zile la rând. Și nu este vorba doar despre igienă

Ceapa și usturoiul conțin substanțe nutritive, care hrănesc perfect rădăcinile firului de păr, pe care le întăresc. De asemenea, ceapa și usturoiul ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin.

Pe lângă substanțele hrănitoare și de întărire, uleiul de ricin și uleiul de măsline conțin și antioxidanți, care protejează părul de influențele agresive ale mediului și îl întăresc.

Măștile făcute cu ingrediente din cămară îți luminează tenul. Le poți prepara rapid și sunt ieftine

Produsul rezultat se pune într-o baie de apă unde se ține 15 minute, după care trebuie filtrat și turnat într-un recipient de sticlă.

Un astfel de produs de poate păstra o lună și poate fi folosit în fiecare zi. Aplică-l pe sprâncene și gene și lasă-l să acționeze aproximativ 1 oră. Poți folosi acest produs și pentru creșterea părului, algoritmul de acțiune fiind similar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel