Cea mai fericita zi a anului. Pune-ți o dorință, AZI!

Cea mai fericita zi a anului - Se știe că 2019 a fost un an al controverselor, al senzației că lucrurile se schimbă în bine și al optimismului forțat.

Cea mai fericită zi a anului - Mulți dintre noi au avut încredere în ei sau în alții după o serie de evenimente sau semnale destul de superficiale. Și nu prea v-a ieșit, nu-i așa?

Dacă ți-aș spune că după toate astea urmează cea mai fericită zi a anului, sigur te vei gândi că sigur ți se va întâmpla una dintre dorințele vechi, așa pe repede înainte. De data aceasta, fericirea va veni după multă muncă.

Cea mai fericita zi a anului - 27 decembrie 2019 este ziua în care Soarele și Jupiter sunt în conjuncție in semnul Capricornului. De obicei, această conjuncție se întâmplă o dată pe an, dar de data aceasta ne vom mai întâlni cu această șansă abia în 2021, în semnul Vărsătorului. Deci, nu ai voie sa ratezi ocazia de a-ți pune o dorință.

Cea mai fericită zi a anului

De ce e cea mai fericită zi a anului? Pentru că Soarele (energia conștientă, voința, rolul în viață) va face conjuncție cu Jupiter - Marele Benefic (expansiunea, oportunitățile, șansa). De data aceasta, se va întâmpla în semnul Capricornului care iubește munca, seriozitatea, responsabilitatea, stabilitatea, efortul și răbdarea.

Contopirea celor două energii nu ne face neapărat să câștigăm la loto, ci ne poate oferi revelații sau nevoia de obiective bine conturate referitoare la viitorul nostru, profesional sau personal.

Cea mai fericită zi a anului - Recomandarea mea este ca pe 27 decembrie să fii recunoscător pentru ceva bun care s-a întâmplat în viața ta, să te gândești la ce ți-ai dori în plus și la câtă muncă ai fi dispus să depui în acest sens. Sau cât timp poți acorda astfel încât să ajungi acolo unde vrei.

Unii ar spune că dacă îți pui o dorință, lucrurile ar trebui să vină de la sine, însă acum nu e vorba deloc de așa ceva. Dorința nu se va îndeplini fără asumare și multă chinuială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel