Ce te face FERICIT în funcție de zodia ta. Secretul lui Voropchievici

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a spus, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, ce te face fericit în funcție de zodia ta. 

Mihai Voropchievici a vorbit despre nativii zodiei Fecioară: "Este foarte greu de mulțumit. Este perfecționistă, are dorința de a ști toate la locul lor, catalogate, etichetate, puse să nu fie date la o parte. Nativii acestei zodii sunt atât de tipicari, încât caută să manifeste același lucruri și în relații cu ceilalți. Se cam înconjoară de genul ăsta de oameni care sunt pe aceeași frecvență cu ei. Ca să poată să discute despre perfecționism. Pentru a fi fericite, toate Fecioarele trebuie să se asigure că cei din jur le oferă stima și respectul lor. Are toate atuurile unui om zis FURNICĂ. Asta e zodia. Și dacă primește respectul și stima celorlalți, atunci este foarte fericită". 

Horoscop, sâmbătă, 25 mai 2019


Balanţă

Balanţa trebuie să fie foarte atentă la starea de azi. Dacă vă simțiți agitat, poate că ar fi o idee bună să mergeți la sala de gimnastică pentru a mai da drumul la nervi. De asemenea, o plimbare dimineață vă ajută. În caz contrar, ați putea sfârși să spuneți ceva ce nu vă doriţi și să începeți o ceartă între unii membri ai familiei.

Scorpion

Scorpionului se pare că alinierea actuală a stelelor vă aduce câteva emoţii mixte. Dacă te angajezi într-o formă de creativitate, ar fi o modalitate excelentă de a canaliza aceste emoţii. În caz contrar, vă puteţi manifesta aceste ieşiri în cadrul pasiunii dumneavoastră, sau poate e chiar bine să petreceţi puțin timp singură, înainte de a interacționa cu orice persoană iubită.

Săgetător

Săgetătorul trebuie să se asigure astăzi că nu acţionează superificial. Asigurați-vă că petreceți timpul potrivit în întâlniri cu oameni importaşi, deoarece ați putea pierde interesul unei persoane care ar putea să vă avanseze serios cariera. De asemenea, lipsa de atenţie ar putea să vă facă să pierdeţi o ocazie importantă în dragoste. Un romantism fierbinte se întrevede înainte de căderea nopții.

Capricorn

Capricornii trebuie să fie mai puţin negativişti, pentru că asta ar putea duce la ostilitate și la conflicte, fără ca cineva să ştie sigur de la ce a pornit scandalul. În schimb, încercați să vă petreceți timp cu membrii apropiați ai familiei, eventual la un picnic sau o ieşire la terasă. Cei care se află într-o relație trebuie să le spună mai des partenerilor lor ce simt despre ei.

Vărsător

Astăzi, Vărsătorii vor avea o surpriză extrem de plăcută. Ar putea fi vorba despre o veste bună, un dar de preţ sau cineva îşi va mărturisi dragostea pentru tine. Nu lăsa nimic să te întristeze astăzi. Această seară va fi cel mai bun moment pentru conversații profunde și întâlniri de neuitat.

Peşti

Peştii ar putea să se gândească la un nou hobby, să meargă într-o excursie sau să-şi viziteze familia sau prieteni pe care nu i-au mai văzut de foarte multă vreme. Seara, aţi putea merge la un concert sau la un film. Nu este deloc greșit atâta timp cât asta vă aduce bucurie. Fiţi mai atenţi cu partenerii de viaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel