Ce spune elementul zodiei tale despre tine? Rolul şi semnificaţia celor PATRU elemente: FOC, PĂMÂNT, AER, APĂ

Foto: Flickr.com
Foto: Flickr.com

În astrologie avem patru elemente binecunoscute, în care sunt grupate cele 12 semne zodiacale, respectiv: foc, pământ, aer și apă. 

Ori de câte ori ne gândim la semnele noastre, este important să luăm în considerare și elementele, deoarece calitățile elementelor sunt direct legate de calitățile semnelor. Continuă să citeşti pentru a înţelege ce rol are elementul zodiei tale:

Cele patru elemente sunt elementele de bază ale lumii noastre:

Focul este energie brută: aduce lumină și arde orice atinge pentru a curăța și a crea viață nouă.

Pământul ne conectează la lumea tangibilă și ne furnizează resursele de care avem nevoie pentru a ne construi viața.

Aerul ne umple plămânii, dându-ne capacitatea de a comunica și de a ne conecta unii cu alții.

Apa ne curăță, ne vindecă și ne hrănește.

Împreună, cele patru elemente ne creează lumea.

Am căutat dintotdeauna să înțelegem despre ce este viața și locul nostru în lume. Strămoşii noştri credeau că universul - și cerul - erau o reflectare a lor înșiși. Înțelegând că nu suntem exteriori naturii, ci o parte din ea, ei și-au dat seama că și elementele erau și în interiorul nostru.

Corpul tău arde alimentele pentru a crea energie. Acesta este Focul. Pielea, organele și oasele tale alcătuiesc corpul tău. Acesta este Pământul. Inhalezi fiecare clipă din momentul în care te-ai născut până în ziua în care treci în eternitate. Acesta este Aerul. Nu în ultimul rând, sângele tău este vital pentru întreaga ta esență. Aceasta este Apa.

Elementele sunt forme prin excelență, fiecare cu propriile calități și semnificații, iar atunci când sunt unite, oferă substanța vieții. La fel, pentru că fiecare zodie are elementul său specific, arată că suntem o specie împletită, care are nevoie una de alta pentru a supraviețui.

Aceasta este frumusețea de a fi parte a unui întreg - suntem mai mult decât doar suma părților noastre corporale.

Dualitatea semnelor zodiacale

Înainte de a explica fiecare element în parte, trebuie să abordam ceva numit "dualitate". În zodiac, semnele sunt împărțite în două categorii: masculine sau feminine. În timp ce acest „sistem” poate părea puțin depășit în lumea noastră modernă, poţi folosi și cuvinte fără gen pentru dualitatea semnului zodiacal, cum ar fi activ sau pasiv.

Elementele masculine (sau active) sunt semne de Foc și Aer. Nativii acestor elemente tind să fie mai extrovertiți, mai asertivi și mai spontani. Aceste semne tind să se energizeze reciproc și sunt deosebit de compatibile.

Elementele feminine (sau pasive) sunt semne de Pământ și Apă. Nativii acestor elemente tind să fie mai introvertiți și mai autonomi, cu resurse interioare mai mari de putere și pasiune. Împreună, aceste semne se armonizează și sunt, de asemenea, foarte compatibile.

Citește mai departe pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel