Ce bijuterii ar trebui să porți în funcție de zodie/ascendent

Foto Pexels
Foto Pexels

Ce bijuterii credeți că ar trebui să poarte fiecare zodie în funcție de trăsăturile ei? Aflați mai jos! 

Leu/ Ascendent în Leu

Opulența nu este un cuvânt care să descrie suficient bijuteriile Leilor. Nu e de mirare că acești nativi sunt guvernați de Soare, așadar vor dori strălucirea acestuia. Coliere din aur masiv, cercei de tipul candelabru, inele cu pietre mari care să atragă atenția, toate vor fi pe placul Leilor. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

E posibil ca acești nativi să fie atrași de bijuterii din alte epoci, de antichități, de obiecte cu o istorie interesantă, sau care sunt recunoscute pentru calitățile mistice. S-ar putea dovedi excelenți colecționari. Bijuteriile ar trebui să aibă o natură practică, totuși și o doză ridicată de valoare.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

S-ar putea ca inițial să ți se pară că acești nativi nu sunt prea interesați de bijuterii, însă desigur că și lor le plac, dar vor dori să se bucure de natura lor practică. Capricornii sunt atrași de bijuterii cu cristale, prelucrate cu grijă din materiale de calitate. Totodată, acești nativi sunt atrași de bijuteriile hand-made, prelucrate manual, pentru că ei înțeleg valoarea muncii depuse. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii sunt curioși și extrem de schimbători. Este greu de ghicit ce bijuterii vor prefera aceștia, cel mai probabil unele care să conțină ceva cu simboluri despre care au citit că ar putea să îi protejeze sau să îi facă să atragă și mai multe cunoștințe. Li s-ar potrivi: lănțișoare cu pietre colorate, broșe cu bufnițe și inele cu semne ale infinitului. 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel