Ce aduce Luna Nouă în Balanță, din 6 octombrie 2021, pentru fiecare ZODIE

foto Pixabay/ Horoscop, vineri, 10 decembrie 2021
foto Pixabay/ Horoscop, vineri, 10 decembrie 2021

Luna Nouă în Balanță, din 6 octombrie 2021, vine cu surprize pentru fiecare zodie în parte, deși sunt patru zodii direct vizate. 

Luna Nouă din Balanță are loc pe 6 octombrie 2021. În același timp Mercur, Uranus, Neptun, Jupiter, Saturn și Pluto sunt în prezent retrograde, ceea semnifică un timp pentru reflecție și reevaluare, precum și necesitatea de a recicla potențialele lecții vechi, scrie astrosens.ro

Luna Nouă în Balanță, 6 octombrie 2021, ce aduce pentru fiecare zodie: 

Luna Nouă în Balanță vine cu surprize pentru nativii zodiei Berbec: ”ceea ce cauți este chiar după colț” este mesajul astrelor.

Pentru nativii Taur, curge cu oportunități la locul de muncă. Dacă ești în zodia Taur, astrele îți transmit că e momentul tău să demonstrezi cât ai ”crescut” în ultimele luni.

Gemenii sunt sfătuiți să petreacă Luna Nouă în Balanță ”cu ochii închiși și palmele deschise. Permite ideilor, spiritului și sufletului să intre în esența ta. Ești uman și viu, ceea ce înseamnă că mintea ta se revarsă cu o colecție de experiențe și senzații. Desenează din ceea ce știi și creează ceva magic. Luna Nouă este de partea ta.” mai arată sursa citată. 

Nativii Rac sunt sfătuiți să umple spațiul gol din casă: înfrumusețarea casei este exact impulsul de care ai nevoie pentru a profita la maximum de această energie a Lunii Noi.

Cei născut sub semnul zodiacal Leu își reinventează stilul și au nevoie de timp pentru a se prezenta lumii. 

Pentru nativii din zodia Fecioară, Luna Nouă în Balanță îi ajută să atragă ceea ce caută de mult. O dorință se împlinește. 

Balanțele au o perioadă minunată, în care se întâmplă multe lucruri în viața lor. Sunt sfătuite să profite de acest moment în interesul propriu, să se pună pe primul loc. 

Nativii Scorpion ar face bine să se gândească la emoțiile lor. 

Cei născuți sub semnul zodiei Săgetător au noroc: ”ți se deschid noi oportunități, mai ales în felul în care te prezinţi”. ”Dacă eşti atent, ai potențialul de a avea un impact durabil” este mesajul pentru Săgetători. 

Un nou proiect se anunță pentru nativii Capricorn. Se anunță recompense semnificative, însă nu vor veni cu ușurință, cheia e să ai răbdare. 

După colț, pentru Vărsători sunt lecții: reflectează asupra a ceea ce ai învățat și învață să se confrunți cu unele adevăruri dificile despre propria persoană. 

Pești vor primi motivul pentru a-și depăși starea actuală. Tot ce trebuie este să aveți încredere că noua energie din viața voastră este benefică pentru transformarea personală. 

Luna Nouă în Balanță se petrece în casa  a noua şi vorbeşte şi despre principii şi valori, despre principiile noastre, dreptatea noastră, de ce considerăm că e pe bune sau nu. Aspectul este foarte importantă pentru cei cu marcaj cardinal. Vorbim de Berbec, Rac, Capricorn şi Balanţă, mai scrie astrosens.ro (click pe link pentru a citi mai mult despre Luna Nouă în Balanță din 6 octombrie 2021). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel