Ce aduce horoscopul lunii mai pentru fiecare zodie / ascendent. Toate reflectoarele pe Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Pești!

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog, a prezentat horoscopul lunii mai pentru fiecare zodie / ascendent.

Previziuni pentru fiecare zodie / ascendent în luna mai 2022:

BERBEC / Ascendent în BERBEC

Pentru voi cel mai important eveniment este intrarea lui Jupiter, simbolul expansiunii, chiar în semnul vostru! Jupiter o să vă aducă încredere, curaj, o să vă facă să demarați proiecte pe cont propriu. 

Pe de o parte, Jupiter vă aduce nevoie de a închide cicluri bolnăvicioase, toxice, care v-au măcinat până acum și nu v-au făcut bine deloc, pe de altă parte, aici se vede nevoia de prospețime, de a începe ceva nou. În special cei născuți în primul decan vor vedea și vor simți intens efectele intrării lui Jupiter în Berbec.

Totodată, Jupiter poate să producă schimbări la nivelul aspectului, poate să vă îngrașe sau poate să vă slăbească, poate să genereze și imboldul de a începe o activitate fizică, de a face sport. Vine și cu dorința de a călători, de a extinde lumea, de a lărgi limitele fizice, dar și informaționale. 

De data aceasta veți putea să faceți lucrurile fără să mai aveți nevoie de ajutorul personal, vă veți putea baza doar pe forțele proprii, nu o să mai țineți cont de ce spun ceilalți. 

LEU / Ascendent în LEU

Acolo unde simțiți că vă luptați și iar vă luptați și nu iese nimic, păi nici nu o să iasă nimic, nu veți ajunge la niciun rezultat.  Va trebui să treceți printr-un proces de învățare și renunțare. Dacă nu vă place ce faceți, atunci pur și simplu schimbați. 

„Ia-ți lucrurile și pleacă”, la propriu sau la figurat, cam aceasta ar fi deviza acestei luni pentru voi. 

În luna mai trebuie să plecați, să vă mutați, să plecați, deoarece tranzitul lunii mai vorbește despre călătorii. Pot fi și lucruri legate de studii, examene. Însă această plecare este pe primul loc, trebuie doar să vă decideți încotro vreți să o luați. 

Rutina voastră are nevoie de mai mult sens, va trebui să atașați niște idealuri lucrurilor pe care le faceți zi de zi pentru a putea să le faceți cu plăcere. 

Previziunile complete pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel