Ce aduce Ceres în Fecioară, până pe 19 decembrie 2022, pentru fiecare zodie/ascendent

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu ne aduce vești legate de intrarea lui Ceres în semnul Fecioarei. 

În harta natală, Ceres vorbește despre echilibru, anotimpuri și cicluri și despre atașamentele și sentimentele care pot arunca totul în dezordine. Ceres poate da indicii în vremurile în care te-ai simțit sufocat de părinți sau, dimpotrivă, de părțile în care te-ai simțit neglijat, care încă au nevoie de hrană. 

Astrologul Daniela Simulescu ne anunță că astăzi, 30 septembrie, Ceres va intra în Fecioară, semnul perfecțiunii, dar și al criticii și al pragmatismului, fapt care ne invită să facem ceva practic cu viața, temerile și grijile pe care le tot propagăm. Ceres va rămâne în Fecioară până pe 19 decembrie 2022. Acolo pe unde trece Ceres, mai precis în casa astrologică respectivă, ne indică un prea-plin al grijilor și al fricilor din care ar trebui nu doar să tăiem, ci și să facem ceva și să le transformăm, să le dăm o notă productivă, așa cum ar face o Fecioară practică. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Ceres va trece prin casa a 6-a, casei muncii și a rutinei, dar și a sănătății și a relației cu colegii. Așadar, e posibil să simți mult stres și multe temeri legate de ce anume se petrece la locul de muncă. Sfatul astrologului ar fi să îl lași pe „aoleu” deoparte și să iei măsuri. Dacă știi că acest stres îți afectează sănătatea, sau îți declanșează anumite probleme, cu stomacul să zicem, mergi preventiv la medic, mănâncă mai sănătos și evită să te mai enervezi dacă tot nu poți controla anumite situații și decizi să rămâi acolo. Ai grijă la rutină, dar și la posibile probleme cu animăluțele de companie. 

Taur/ Ascendent în Taur

La tine e posibil să fie vorba de griji exagerate pentru copii și pentru contextul sau situațiile în care se află acestea. Poate că te temi că vor repeta anumite greșeli pe care le făcuseși și tu la vârsta lor. Ceres în casa a 5-a te poate ajuta să îți canalizezi aceste griji în mod practic și să îi înveți pe cei mici să reacționeze și să comunice diferit. Grijile în sine nu rezolvă situația. Cei care își doresc copii, ar putea avea tendința de a-și dori mai tare și de a se stresa prea mult cu procesul conceperii. Cei care nu au și nu își doresc copii ar face bine să nu se mai streseze inutil și să își abordeze din când în când viața ca și cum ar fi o joacă, să se bucure mai mult. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Grija exagerată pentru familie, pentru mamă, tată, copii sau nepoți poate pune stăpânire pe tine, având în vedere prezența lui Ceres în casa a 4-a. Dacă ești preocupat pentru sănătatea celor dragi, îi poți trimite la un medic, dar nu te poți duce tu în locul lor. Pe de altă parte, te stresezi cu probleme legate de locuința ta fizică, dar și emoțională. Casa a 4-a are și o componentă a emoțiilor, iar această preocupare permanentă poate deveni precum o umbră a ta și poate ajunge să îți conducă viața și acțiunile. Astrologul te îndeamnă să mai tai din toate preocupările inutile și să ai grijă de sănătatea ta emoțională. 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel