EXCLUSIV  Cariera Carlei Lazslo, resetată. "Am luat-o de la zero, nu mai aveam nicio clientă"

Carla Laszlo
Carla Laszlo

Carla Laszlo, specialist în frumuseţe, a vorbit despre începuturile carierei sale la Mi-Th Influencer.

"M-am angajat într-un salon de cosmetică din Reșița, salonul era proaspăt deschis. A fost un început destul de greu pentru că eu eram nouă și nu aveam cliente, salonul nu avea cliente. Primul an în care am lucrat acolo, a fost primul an în care am citit mai mult ca în liceu, pentru că salonul era poziționat lângă biblioteca, și din lipsă de cliente, mergeam să-mi iau cărți.

Încet, încet am început să-mi formez clientela, asta se întâmpla în 2005. Am luat pauză în 2008 aproximativ 2 ani de zile, am avut concediu de creștere copil. Cei doi ani de zile m-au resetat, pentru că m-am întors la lucru și deja clientele mele erau obișnuite la un alt salon, cu altă cosmeticiană, nu prea mai aveam cliente, practic am luat-o de la 0.

Cel mai mult din cosmetică mi-au plăcut sprâncenele, pensatul, stilizatul, aranjatul și în ultima vreme observam că din ce în ce mai multe cliente nu mai au fire de păr la sprâncene, orice aș fi încercat eu să le fac, pur si simplu nu aveam ce să schimb sau să stilizez din ceva ce nu era.

Acesta a fost motivul pentru care am hotărât să învăț dermopigmentarea, îmi amintesc că pe vremea aceea se făcea mult mai grosolan, față de cum se face acum. Primul meu curs l-am făcut în București, a durat 2 săptămâni, a costat undeva la 2000 de euro plus produsele și aparatură și tot ce a trebuit să cumpăr. Îmi amintesc că un ac de unică folosință, bineînțeles costa undeva la 50 de euro", a povestit Carla Laszlo, la Mi-Th Influencer.

Interviul integral AICI

Carla Laszlo este o persoană ambițioasă, curioasă și perfecționistă căreia îi place să învețe lucruri noi și care consideră că în momentul în care omul încetează să învețe, atunci el începe să moară, din punct de vedere profesional.

„Dintotdeauna am fost atrasă de artă, de frumos și mai ales de dorința de a înfrumuseța alte persoane. Aceasta pasiune mi-a ușurat alegerea carierei și am ales să studiez cosmetica în cadrul școlii postliceale Spiru Haret Arad. Curiozitatea și dorința de a putea oferi mai mult clientelor m-au făcut sa aleg să urmez un curs de micropigmentare în 2010. Totul s-a schimbat in 2015 când am descoperit microblading-ul și am ales să călătoresc la Belgrad pentru a învăța de la cel mai bun: Branko Babic. Încet, încet, am renunțat la orice altă procedură, investind multă energie și timp în microblading. Din 2016 am devenit Master Trainer PhiBrows și am început sa predau această minunată tehnică.", a scris aceasta pe site-ul ei.

În prezent, Carla Laszlo este master PhiBrows, Phi PowderBrows și PhiLaser.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel