Candidatură-surpriză la șefia PSD Buzău

Luptă internă în PSD Buzău!

După o campanie susținută prin județ, Ion Vasile a decis să intre în lupta pentru șefia PSD Buzău, partid pe care l-a condus 20 de ani și din fruntea căruia a fost debarcat în 2010.

Miercuri, Ion Vasile și-a depus oficial candidatura la sediul partidului și a cerut în scris lămuriri în baza cărora să poată demara campania electorală internă. El se va lupta cu deputatul Marcel Ciolacu, susținut de primarul Constantin Boșcodeală.

"Am fost la IML, am constatat că sunt viu, mi-au dat un certificat și am considerat că în democrația internă a partidului trebuie respectat și dreptul de a alege și cel de a fi ales. Din aceste considerente și pentru că nu îmi e indiferent ce se întâmplă în PSD, după ce am condus această organizație timp de 20 de ani, am decis că vreau să fiu ales sau să nu fiu ales, într-o conferință transparentă fără intervenția nimănui.

Suntem o echipă mare care dorim reașezarea și revenirea la niște norme de comportament etice. Am depus fără, a avea o înștiințare că pe 19 se organizează o conferință județeană, am depus candidatura cu speranță că ne vom putea confrunta în condiții egale", a declarat Ion Vasile, scrie Ziarul de Buzău.

Medicul Ion Vasile s-a mai aflat la conducerea PSD până în 2010, an în care a fost înlăturat de Constantin Boșcodeală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel