EXCLUSIV  Buget UE. Victor Negrescu: "România a negociat prost". Câţi bani trebuia să primim de fapt

Fonduri europene
Fonduri europene

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a afirmat că România a negociat prost sumele pe care le va primi de la Uniunea Europeană. 

"Să spunem câteva lucruri adevărate. Planul de relansare economică este unul care a fost prezentat Uniunii Europene de liderii socialiştilor europeni. Premierul social democrat din Spania a lansat propunerea asta. Am văzut că liderii de dreapta din România spun că PPE. Nu, nu popularii europeni au făcut asta, ci socialiştii. 

Socialiştii europeni au spus clar despre ce e vorba în acest plan şi s-au luptat pentru anumite direcţii, mai exact ca banii să ajungă la oameni, nu să servească unor interese. Dreapta nu a fost capabilă să sprijine România în plan european. Pe hârtie, prin ce am făcut noi la PE, România trebuia să primească undeva la 85 de miliarde de euro, ori România a negociat prost, nu a fost sprijinită de liderii PPE şi a obţinut doar 80 de miliarde. Am pierdut 5 miliarde! Dreapta ne vinde iluzii care nu au legătură cu realitatea", a declarat Victor Negrescu, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel