BT Capital Partners: DER Touristik Group, membru al grupului REWE, a cumpărat operaţiunile de turism ale Eurolines

Operaţiunile de turism ale grupului Eurolines au fost vândute către DER Touristik Group, divizia de turism a grupului german Rewe, anunţă luni BT Capital Partners, care a intermediat tranzacţia.

"BT Capital Partners (...) a asistat Grupul Eurolines în cea mai mare tranzacţie de exit din turismul românesc. În cadrul tranzacţiei, Dragoş Anastasiu, unul dintre pionierii antreprenoriatului românesc, a fost asistat de echipa BT Capital Partners în vânzarea operaţiunile de turism ale Grupului Eurolines către Der Touristik Group, divizia de turism a grupului german Rewe, tranzacţie istorică pentru turismul românesc, marcând intrarea pe piaţa locală a primului mare tour-operator strategic mondial", se menţionează în comunicatul transmis de BT Capital Partners.

"Tranzacţia este importantă pentru piaţa locală de turism şi arată că piaţa are în continuare un potenţial imens de creştere, odată ce puterea de cumpărare a românilor sporeşte. În acelaşi timp, spiritul antreprenorial, seriozitatea şi tenacitatea domnului Anastasiu de a construi, vreme de 25 de ani, unul dintre cei mai importanţi jucători locali, sunt elemente care au atras atenţia unuia dintre giganţii europeni", a comentat preşedintele Consiliului de Administraţie al BT Capital Partners, Paul Prodan.

BT Capital Partners a oferit vânzătorului asistenţă pe întreg parcursul tranzacţiei, incluzând identificarea potenţialilor investitori, consultanţă pentru structurarea tranzacţiei, managementul procesului competitiv de ofertare, negocierea elementelor financiare şi a documentelor de tranzacţie, precum şi asistenţă în procesul de due diligence, se mai menţionează în comunicatul remis de BT Capital Partners.

BT Capital Partners este divizia de investment banking şi pieţe de capital a Grupului Financiar Banca Transilvania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel