LIVE  Brazilia-Mexic, rezultat final la Campionatul Mondial. Rezumatul meciului. Vezi golurile Video

Selecţionata Braziliei s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, după ce a învins reprezentativa Mexicului cu scorul de 2-0 (0-0), luni, la Samara, în optimile de finală. Vezi mai jos rezumatul meciului și golurile în format video: 

LIVESCORE: Brazilia-Mexic 2-0 Rezultat final.

Fluier final. Meciul se încheie cu victoria Braziliei, care merge în sferturile de finală ale competiției. 

min. 88 Gol Brazilia! Firmino face 2-0 și încheie conturile cu două minute înainte de final. Faza a fost realizată de Neymar care a pasat în fața porții, iar Firmino a marcat singur, cu poarta goală din doi metri. 


min 68. Neymar, o nouă mare ocazie de gol. Șutul său este deviat de un fundaș, iar mingea se duce în corner. 

min 63. Willian șutează foarte bine, dar Ochoa scoate șutul brazilianului.

min 51. Gol Brazilia! Neymar înscrie. Vedeta Braziliei a înscris după o fază spectaculoasă cu Wilian, căruia i-a pasat cu câlcâiul. Mingea i-a revenit și Neymar a înscris. 

 

A început repriza secundă. 

Este pauză. Scorul la intrarea la cabine este 0-0. 

min 35. Cea mai mare ocazie a meciului. Brazilia a trecut foarte aproape de gol prin Gabriel Jesus. Șutul său din careu a fost apărat miraculos. 

min 29. Echipa Mexicului este din nou periculoasă în atac. Mexicanii combină foarte bine, iar brazilienii încearcă să le facă față prin contraatacuri. 

min 24. Ocazie mare pentru Brazilia! Neymar a driblat foarte bine în careu, a șutat însă Ochoa s-a opus golului. 

min 18. Mexicul are inițiativa și posesie superioară. Început bun pentru mexicani. Brazilienii nu par să se regăsească

min 17. Mexic are o șansă foarte bună de a șuta spre poartă, însă este blocat in extremis de un brazilian care l-a ajuns din urmă în careu.

min 8. Chicharito are prima ocazie importantă, după o fază ciudată în care s-a ciocnit de portarul brazilian. 

A început meciul.

Echipele de start

Brazilia: Becker, Silva, Miranda, Filipe Luis, Fagner, Casemiro, Coutinho, Willian, Jesus, Neymar

Mexic: Ochoa, Ayala, Salcedo, Marquez, Herrera, Alvarez, Guardado, Gallardo, Carlos, Hernandez, Lozano

Live Brazilia-Mexic. Brazilia este în acest moment marea favorită pentru câștigarea Campionatului Mondial de Fotbal. Brazilienii au câștigat grupa cu două victorii și un egal, însă la ultimul meci nu au convins. 

Live Brazilia-Mexic De cealaltă parte, Mexicul s-a clasat pe locul doi al grupei de calificare. Mexicanii au fost cei care au produs primul șoc al Cupei Mondiale, reușind să învingă Germania.

Live Brazilia-Mexic  Cu jucătorii precum Herrera, Chicharito, Guardado sau experimentatul Marquez, Mexicul va da cu siguranță o replică pe măsură Braziliei, astfel că se anunță un meci foarte interesant. 

Live Brazilia-Mexic Luis Felipe Scolari, antrenorilor campioni mondiali brazilieni din 2002, l-a consiliat pe selecţionerul Mexicului, Juan Carlos Osorio, pentru a pregăti meciul din optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal, informează cotidianul L'Equipe. 

Live Brazilia-Mexic. Columbianul Juan Carlos Osorio îşi concepe planul său anti-Selecao de mai multe luni, întrucât mexicanii ştiau că au mari şanse să întâlnească Brazilia în cazul calificării în optimile de finală.

Live Brazilia-Mexic.Tehnicianul, care i-a solicitat pe Guus Hiddink şi Alejandro Sabella pentru a pregăti meciurile cu Coreea de Sud şi Germania, s-a întâlnit şi cu Luis Felipe Scolari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel