Bătrân de 83 de ani din Iaşi, jefuit de o tânără pe care a agăţat-o în parc

Florin Răvdan / 04 sep 2019 / 10:38 Salveaza PDF Comentarii

Un bărbat în vârstă de 83 de ani din Iaşi a fost lăsat fără o sumă importantă de bani, după ce o tânără pe care a agăţat-o într-un parc din oraş l-a jefuit. 

Bătrânul de 83 de an se afla în Parcul Copou din Iaşi când a văzut-o, pe o bancă, pe Ana Maria. A prins drag de ea şi i-a propus să meargă cu el acasă. Tânăra a fost de acord, însă nu a cedat avansurilor acestuia. În schimb, l-a lăsat pe octogenar fără întreaga agoniseală.

Prejudiciul, aproape 20.000 lei

 

Bătrânul de 83 de ani, care locuieşte într-o casă în apropierea parcului, a ajuns cu fata acasă în mai puţin de trei minute.

"După ce au intrat în locuinţă, în dormitorul aflat pe partea dreaptă a holului de acces, persoana vătămată a propus inculpatei să întreţină relaţii sexuale, aceasta refuzând. Imediat, persoana vătămată a mers într-o încăpere alăturată, în sufrageria imobilului, de unde adus un plic în care se aflau mai mulţi bani, pe care i-a numărat în faţa inculpatei, aceasta observând că în plic se afla suma de 18.000 lei", se arată în motivare, potrivit Ziarul de Iaşi.

Octogenarul i-a dat tinerei 200 de lei pentru a merge să cumpere băutură şi ţigări. După ce s-a întors, bătrânelul i-a propus fetei să întreţină relaţii sexuale, însă minora a refuzat.

În schimb, "profitând de faptul că persoana vătămată nu era atentă, a sustras plicul în care se afla suma de bani din sertarul aflat pe pat", mai arată judecătorii.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24