Bătrân de 83 de ani din Iaşi, jefuit de o tânără pe care a agăţat-o în parc

Un bărbat în vârstă de 83 de ani din Iaşi a fost lăsat fără o sumă importantă de bani, după ce o tânără pe care a agăţat-o într-un parc din oraş l-a jefuit. 

Bătrânul de 83 de an se afla în Parcul Copou din Iaşi când a văzut-o, pe o bancă, pe Ana Maria. A prins drag de ea şi i-a propus să meargă cu el acasă. Tânăra a fost de acord, însă nu a cedat avansurilor acestuia. În schimb, l-a lăsat pe octogenar fără întreaga agoniseală.

Prejudiciul, aproape 20.000 lei

Bătrânul de 83 de ani, care locuieşte într-o casă în apropierea parcului, a ajuns cu fata acasă în mai puţin de trei minute.

"După ce au intrat în locuinţă, în dormitorul aflat pe partea dreaptă a holului de acces, persoana vătămată a propus inculpatei să întreţină relaţii sexuale, aceasta refuzând. Imediat, persoana vătămată a mers într-o încăpere alăturată, în sufrageria imobilului, de unde adus un plic în care se aflau mai mulţi bani, pe care i-a numărat în faţa inculpatei, aceasta observând că în plic se afla suma de 18.000 lei", se arată în motivare, potrivit Ziarul de Iaşi.

Octogenarul i-a dat tinerei 200 de lei pentru a merge să cumpere băutură şi ţigări. După ce s-a întors, bătrânelul i-a propus fetei să întreţină relaţii sexuale, însă minora a refuzat.

În schimb, "profitând de faptul că persoana vătămată nu era atentă, a sustras plicul în care se afla suma de bani din sertarul aflat pe pat", mai arată judecătorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel