EXCLUSIV  Barna, o nouă imagine. Cozmin Guşă: I s-a spus să fie bărbătos. Competiţie cu Dacian Cioloş

Guvernul României
Guvernul României

Cosmin Gusă a punctat care este scopul schimbării de atitudine şi imagine a lui Dan Barna, copreşedintele USR-PLUS. 

Cozmin Gușă a punctat o schimbare de imagine și atitudine a vicepremierului Dan Barna, schimbare menită să îl aducă mai aproape de câștig în competiția internă din USR-PLUS.

„L-am văzut zilele trecute (n.r. - pe Dan Barna) și avea o chestie, așa stătea și se uita fix în cameră, fără să își miște gâtul, fără să își miște corpul, încerca să arate un soi de bățoșenie. Și după ce am vorbit cu tine (n.r. - cu Val Vâlcu), am mai sunat doi jurnaliști cu experiență să îi întreb ce au observat și ei și se pare că domnul Dan Barna vrea să câștige un soi de autoritate în competiția asta internă cu favoritul lui Bogdan Chirieac, cu Dacian Cioloș.

În competiția asta se pare că lui Barna i s-a spus să fie așa, foarte bărbătos, să arate autoritate, să emită rar, cu voce mai groasă, în contrapartidă cu Cioloș care a devenit susținătorul drepturilor minorităților LGBT în Parlamentul European, cu cei de la Renew, unde este el lider. Au fost cei care au bătut toba pentru asta. Și atunci într-un fel de discordanță - Cioloș e cu LGBT, tu fii bărbat, măi, Barna, ești din Sibiu, te-ai îmbrăcat în cioban odată. În competiția asta tu vei câștiga dacă vei arăta că ești bărbat, spre deosebire de Cioloș care e cu LGBT. Cam astea ar fi bârfele la ordinea zilei despre această schimbare de atitudine”, a declarat Cozmin Gușă la DC NEWS, în cadrul emisiunii Deferiți Mass Media.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel