EXCLUSIV  Banii, impact major pentru o ZODIE, la sfârșit de februarie. Acest noroc vine la pachet cu multe neînțelegeri în martie

Zodiac
Zodiac

Săptămâna 24 februarie - 2 martie va avea un impact major asupra unei zodii. 

"Zona profesională este impactată, săptămâna aceasta, 24 februarie - 2 martie. Dacă mă refer la zona profesională, este vorba despre deciziile importante pe care le luați prin prisma unui proiect, a unui lucru pe care îl aveți de realizat sau de obținut. Modul vostru va fi unul haotic de a rezolva lucrurile, le veți rezolva, nu asta este o problemă, dar haosul pe care îl creați s-ar putea să-i influențeze pe ceilalți din jurul vostru. Acum, depinde de voi cât de mult vă doriți să-i impactați pe cei din jur sau cât de mult vreți să-i supărați. Dacă reușiți să găsiți o soluție, astfel încât să limitați acest haos, să vă fie bine și vouă, și celorlalți, ar fi perfect. Pe de altă parte, discuțiile pe care le aveți cu superiorii pot veni la pachet și cu neînțelegeri. 

Mare grijă la banii pe care îi cheltuiți săptămâna aceasta, s-ar putea să cheltuiți și banii pe care nu-i aveți. Din păcate, s-ar putea să cheltuiți și banii altora", a declarat Daniela Simulescu, astrolog Dc News, pentru nativii Gemeni.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel