Astrolog, previziuni îngrijorătoare despre România: "Explozii, foc, suiciduri. Nu se va aștepta nimeni!"

Astrologul Ioan Burculeț a făcut previziuni sumbre despre România, pe blogul personal.

"România a pășit în anul 2019 cu momente de liniște pentru doar câteva zile. Vor fi două momente importante, ca desfășurare, în decursul anului 2019 și prima etapă se derulează în luna Ianuarie, ulterior a două etapă va prinde contur în luna septembrie și va contribui cu un blocaj financiar, o perioadă scurtă pentru țara noastră, însă nu cum a fost primul trimestru din anul vechi 2018, când aspectele financiare au început să își revină doar după luna mai și circuitul finanțelor a intrat cât de cât în normalitate", spune astrologul.

Probleme financiare pentru România în 2019

"Rămân uluit când majoritatea experților anunțau în previzionarea lor un an prolific financiar 2018 pentru România, însă lucrurile după cum s-au văzut nu au fost așa. De altfel și la finalul anului, în predicțiile lor pentru 2019, astrologi, numerologi, clarvăzători anunțau un an dificil pentru România lui 2019, cu acel element de criză. Ei bine, am rămas dezamăgit de aspectul politizării astrologiei în media națională. După mine este aberant, însă nu este treaba mea în calitate de specialist să mă pronunț asupra deciziilor altora cum interpretează și "influențează" acest "ceas elvețian", numit astrologie, și care transpune prin aspectele din harta astrologică valorile timpului și evenimentleor viitoare sau pentru un moment dat atât din viitor cât și din trecut! Un celebru astrolog în studiile lui enunță: "planetele trebuie privite cu respect pentru a nu se întoarce efectul lor – simbolistica – împotriva ta!".

Vezi și: Zodia care va avea cei mai mulți bani în 2019. Îi surprinde pe toți

Eclipsa de Lună va contura un interval dificil între 8 – 30 ianuarie a.c., în care principalul eveniment care va avea loc în țara noastră va fi o accidentare în masă. Oameni care pot fi afectați de deciziile luate prin înscrisuri și sectorul comunicațiilor, transportatorilor, poștă, corespondență vor fi afectate cu siguranță, comunicare indiferent de mijloacele folosite.

La prima vedere, începutul de lună a anului 2019, ianuarie, pare liniștită, dacă privim în ansamblul ei Revoluția Lunară din 11 Ianuarie a.c. Vorba străveche: "Totul este lapte și miere!" cu toate acestea lucrurile și evenimentele nu vor sta așa. Dacă în ultimul trimestru al anului 2018 destinul României și-a arătat "colții" - deciziile financiare pe care le enuntasem din 30 Noiembrie 2018 la un post tv - în plan astrologic nu aveau să se evidențieze schimbările majore pentru că nu existau parametrii intensității! Ceea ce trebuie să știm, este că, din prisma astrologiei, perioada 17 Octombrie 2018, finalul de lună Septembrie 2019, jocurile de culise și "revoluția" subterană vor fi principalii factori de influențare cu predilecție lunile Octombrie, Noiembrie, Decembrie 2018, dar și Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie 2019 pentru că din luna Mai a.c. aceste elemente nuanțate de conjuncția Luna Neagră Uranus se vor estompa și nu vor mai avea putere către ultimul trimestru al anului 2019 că formă de manifestare!", spune Ioan Burculeț.

Ianuarie și septembrie, cele două luni care vor marca anul 2019

"Se pare, la prima analiză, că țara noastră nu va avea acele nuanțe de protecție în planul divinității și să ne păzească universul de un cutremur în prima parte a fenomenului numit eclipsă. Avem noroc că intensitatea poate fi majoră doar pentru luna Ianuarie și Septembrie 2019, momente în care se pot produce adevărate schimbări și scindări. Elementul care va afecta țara noastră va avea legătură cu elementul imprevizibilitate. Exploziile, focul, suicidurile prin folosirea armelor de foc din dotare din partea entităților care au labilitate psiho-emoțională sau care pot utiliza armele de foc pentru a se răzbună sau a-și face "dreptate" sunt doar câteva aspecte care pot contribui la un tablou nu cu totul atât de plăcut pentru fiecare dintre noi. Și tot acest element al imprevizibilitati pot aduce în prim plan probleme la sistemul energetic național mai mult sau mai puțin pentru prima lună din an", a mai scris astrologul pe blog.

Principalele evenimente ale lui 2019 în România vizează sfera socială și politică

"Principalele evenimente ale anului 2019 vor avea loc pe scena politicului și se va evidenția vizibil lucrul acesta în contextul și în condițiile în care Destinul va veni și va decide la începutul anului, după care lucrurile vor intra într-o normalitate, în conformitate cu situația politicului și internațională. Cu excepția lunii Ianuarie și prima jumătate din Februarie a.c., țara noastră va fi ferită de evenimentele care se petrec la ora actuală în Franța, Serbia, Regatul Unit, Ungaria, Grecia și care vor fi vizibile cât de curând și în Germania unde situațiile vor deveni tensionate.

Vezi și: Horoscop 2019. Vești bune pentru trei zodii

Dacă va fi sau nu Ianuarie a.c. luna în care mai mult sau mai puțin se va schimba ceva, asta rămâne de văzut, însă să nu uităm de elementul imprevizibilitate și accidentările în masă, care pot avea loc și în stradă. Făcând o corelație și comparație între evenimentele din August 2018 și cele care pot escalada acum, evenimentele din vara anului trecut au avut loc pe un moment de decompensie în plan astrologic, însă acum, evenimentele riscă să escaladeze imediat din 8 ianuarie și să aibă continuitatea lor conformă aspectelor din Destinul țării noastre și să se desfășoare în normalitate, însă dacă lucrurile și evenimentele vor escalada în latura agresivității de exprimare verbală și fizică, atunci să nu ne mire dacă vom revedea scenele din Paris în capitala propriei noastre țări. Nuanțe care din punct de vedere astrologic pentru luna Ianuarie și Septembrie pot pune în difucultate autoritățile și chiar pot fi depășite de agresivitatea și forma de exprimare a planetei Marte și poziția ei în domiciliu! Anul 2019 în primul trimestru al lui va aduce nuanțe de tensiune, însă vor descrește în intesitate după luna Mai a.c. când până la final de luna August a.c. evenimentele și formele de manifestare vor fi mult mai echilibrate și în armonie dincolo de toate evenimentele care or să fie vizibile la nivel de mapamond".

 "Alegeri prezidențiale. Întorsătură la care nu se va aștepta nimeni"

"Ultimul trimestru din anul 2019 devine problematic, atunci când va avea loc o scindare la nivel politic și o revoluție la modul pozitiv se poate produce pentru țară noastră din punct de vedere al formei de guvernământ și conducere. Iată cum în ultimul trimestru din an evenimentele se vor succede cu atât repeziciune și latura imprevizibilității vor aduce schimbări fundamentale ca și stat. Ținând cont că finalul anului 2019 aduce și pune în evidență alegerile prezidențiale, lucrurile vor lua o întorsătură la care nu se va aștepta nimeni în care partidele politice vor avea mult de pierdut din acest punct de vedere. Cred că cea mai bună formulă de a exprima acest aspect de constructivitate pentru țara noastră este exprimată în zicala: "Când doi se bat, al treilea câștigă!" (...)

Important este și aspectul teritorial, faptul că România nu poate fi divizată, împărțită teritorial sau regionalizată în primele trei trimestre ale anului, în care tocmai am pășit cu toții. Către final, aș dori să pun în evidență că forma de manifestare va aduce o agresivitate la început de an, asemănătoare cu evenimentele din anul 2017, ulterior aspectele vor mai modela pornirile multora, după care, către final de an se va evidenția o "revoluție" și schimbare la care nu se va aștepta nimeni. În orice caz, un aspect îl pot contura din punct de vedere astrologic clar România până la jumătatea lunii Septembrie a.c., când vor avea loc o serie de blocaje financiare, este lipsită de protecția providențială ceea ce ne poate dezavantaja mult în primele două luni ale anului.

Vezi și: Zodia care îi va uimi pe toți în 2019. A venit momentul ei!

Analiza a fost făcută în termeni astrologici și se bazează pe calcule matematice, vrem nu vrem să recunoaștem. Ea are o influență dincolo de ceilalți factori circumstanțiali externi sau factori decizionali din țara noastră, dar nu numai!", a mai scris astrologul Ioan Burculeț pe blogul personal.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy