Arborele tău în Horoscopul Celtic. Ce copac ești în funcție de data nașterii

Fotografie de la Vlad Bagacian: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/rural-rustic-peisaj-rural-la-ara-1314186/
Fotografie de la Vlad Bagacian: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/rural-rustic-peisaj-rural-la-ara-1314186/

Astrologia celtică se bazează pe ideea că timpul nașterilor noastre este legat de formarea personalității și comportamentului nostru. 

Sistemul astrologic al arborelui celtic a fost dezvoltat din cunoștințele druizilor despre ciclurile pământului și legătura lor profundă cu copacii. Ei credeau că arborii cuprind o înțelepciune infinită și că propriile noastre personalități umane pot fi asociate cu diferite tipuri de copaci.

Ce arbore te reprezintă? O salcie plângătoare? Sau un stejar puternic? Află ce tip de copac eşti în horoscopul Celtic, după data naşterii tale!

Mesteacăn - Realizatorul: 24 decembrie - 20 ianuarie

Semnele de mesteacăn sunt adesea foarte motivate și îi motivează pe ceilalți. Căutați întotdeauna mai mult, căutați orizonturi mai bune și atingeţi ţeluri mai înalte. Semnele de mesteacăn (la fel ca arborele propriu-zis) sunt tolerante, dure și rezistente. Sunteți capabili și sunteți lideri naturali, preluați adesea comanda atunci când o situație necesită conducere. Când sunteți în contact cu partea voastră mai sensibilă, aduceți și frumusețe în spații sterpe, luminând o cameră cu farmecul şi inteligența dvs. Mesteacănul este compatibil cu Viţa de vie şi Salcia.

Sorb - Gânditorul: 21 ianuarie - 17 februarie

Aceștia au o minte filosofică. Cei cu energie de sorb sunt vizionari plini de gânduri, cu idealuri înalte. Gândurile tale sunt originale și creative, atât de mult încât alții te pot înțelege greșit. Deși poate că păreți a fi o persoană mai rece, ardeți din interior cu idealurile voastre pasionale. Această pasiune interioară vă oferă motivație pe măsură ce vă croiți drum prin viață. Aveți o abilitate naturală de a transforma situațiile și oamenii din jur prin simpla voastră prezență. Sunteți extrem de influenți și o faceți în mod natural, ceilalți fiind atrași de modul vostru de gândire și de felul unic prin care vedeți fiecare situație. Un Sorb se înţelege bine cu semnele Iederă și Păducel.

VEZI CONTINUAREA PE ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel