EXCLUSIV  Anul 2024, sub semnul Dragonului. Te-ai născut în zi de Lemn yang? Ce trebuie să știi: "Acești nativi sunt foarte încăpățânați, sunt vizionari"

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Cristina Groza, maestru Feng Shui, a vorbit la Mi-Th Influencer despre caracteristicile Lemnului yang, care definește anul 2024, anul Dragonului în zodiacul chinezesc.

Anul 2024 este în zodiacul chinezesc Anul Dragonului de lemn. Mirela Vescan, una dintre realizatoarele emisiunii Mi-Th Influencer de la DC News și DC News TV a explicat care este legătura dintre Dragon și lemnul Yang, cele două elemente care caracterizează acest an.

”În orice cultură există un copac, copacul cunoașterii, copacul vieții. În cultura chineză, de 6.000 de ani există un copac, rădăcinile sunt animăluțele, Dragon, Bou, Capră, Iepure, sunt 12 animale, iar crengile sunt elementele, cu plus și cu minus, (...) și aici avem Apă yin, Apă yang, Foc yin, Foc yang, Lemn yin, Lemn yang (...). Între rădăcini și tulpini există relații, există formule.

Greșeala principală care există în Europa este că toată lumea se oprește la ani. Având în vedere aceste date, fiecare trebuie să se raporteze la animăluțul lui care este trecut în acest calendar”, a explicat Mirela Vescan.

Doar împăratul știa ce este în ziua nașterii

”Trebuie să facem o diferență. De ce se face această confuzie? Aceste sisteme erau doar apanajul nobilimii și al împăraților.

Omul de rând, neavând acces, a încercat să se raporteze la  lucrurile generale și aici vine anul nașterii. Doar împăratul știa ce este în ziua nașterii, restul știau de anul nașterii”, a subliniat Cristina Groza, maestru Feng Shui.

Specialistul a ținut să puncteze că ”dacă vrem cu adevărat să aflăm despre noi, anul este extraordinar de generic. El ne dă niște tendințe generale, este o întreagă generație acolo.

Dacă vreau să știu particular (...), dacă vreau să vorbesc despre o persoană trebuie să îi știu exact ziua nașterii, aceea îl definește. Cum este anul acesta,  care este caracterizat de energia Lemnului yang. Ce înseamnă Lemnul yang? Înseamnă copacul, nu doar anul este Lemn yang. Sunt persoane născute în zi de Lemn yang, ceea ce înseamnă că le va da caracteristica Lemnului yang.

Cine mai este născut în zi de Lemn yang? Elon Musk, Brenson, Tolkien, toți știm de Stăpânul Inelelor (...) Nu de puține ori Lemnele yang sunt înalte”, a mai spus Cristina Groza.

Cum se caracterizează Lemnul yang

Maestrul Feng Shui Cristina Groza a explicat care sunt caracteristicele Lemnului yang, despre care spune că va caracteriza inclusiv anul 2024.

”În general sunt foarte încăpățânați, pentru că sunt definiți de coroană și rădăcini, pot avea doi poli, adică pot să fie ori foarte angrenați în realitate, pragmatici, practici, ori efectiv cu capul în nori. Nikola Tesla a fost Lemn yang. Ce fac ei? Ducându-se acolo în coroană ei sunt vizionari. Lemnul este un element care poate să crească mai mult decât alte elemente”, a mai spus Cristina Groza.

Citește și: Anul chinezesc, sub semnul Dragonul, plin de provocări. Cristina Groza: Vor încerca să controleze mai mult sistemul financiar

Mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel