Andrei Boțoacă, Giubi, de la „Exatlon”: Plângeam doar când o auzeam

Cosmin Cernat - EXATLON
Cosmin Cernat - EXATLON

Andrei Boțoacă, sau Giubi cum îl alintă coechipierii săi, este unul dintre cei mai buni concurenți al celui de-al treilea sezon "Exatlon", având o evoluție constantă în cele aproape cinci luni de când face parte din echipa Faimoșilor.

Originar din Buzău, campionul la enduro cross, acum în vârstă de 24 de ani, a fost un răsfățat în copilărie, fiind extrem de apropiat de părinții săi. De altfel, pasiunea pentru motoare o moștenește de la tatăl sau, un împătimit al plimbărilor pe două roți. Puțini știu însă că, în copilărie, pe Andrei îl îngrozeau zgomotele produse de motociclete.

"Copilăria mi-am petrecut-o înconjurat de motociclete și când eram mic, pe la 4-5 ani, nimeni nu îmi dădea vreo șansă că mă voi urca, vreodată, pe una, pentru că plângeam doar când o auzeam. Tatăl meu a făcut motocross până în 2000, a fost pilot profesionist. De când m-am născut până în 2000, am mers la cursele lui, cu mama", declara, înainte de a pleca în Dominicană, Giubi.

Competitiv, ambițios și foarte concentrat pe traseele "Exatlon", acesta își amintește perfect momentul când a decis să aleagă o carieră în acest domeniu sportiv, unde a reușit să facă performanță. "Aveam 6-7 ani și făcusem o poză cu toate medaliile pe care le avea tată prin casă; mi le-am pus de gât pe toate, cupele le țineam în mână, și mama făcea poză. Când m-a văzut tata mi-a spus, în glumă, să-mi fac poze cu medaliile și trofeele mele, și asta a fost un moment cheie", a spus sportivul.

Dacă partea masculină a familiei împărtășește aceeași pasiune, nu același lucru se poate spune și despre mama campionului, cea care la fiecare competiție a fost nevoită să-și înfrângă emoțiile și să fie puternică pentru fiul său.

Finală Exatlon

Finala Exatlon se va difuza în data de 9 iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel