Andreea Esca, cu băiatul la concertul Beyonce și Jay Z

Andreea Esca și-a dus băiatul de 15 ani, pe Aris, mare fan Jay Z, la Roma, la concertul familiei Carter, de pe Stadionul Olimpic.

Alături de Aris, de soțul ei dar și de câteva colege de la Alist Magazine, vedeta a petrecut un weekend plin în capitala Italiei. Despre aventura italiană, mâncarea tradițională, ponturi de shopping și concertul lui Beyonce, Esca a povestit din plin pe www.alistmagazine.ro .

(oar_w460)

“Am văzut că turneul OTR II al familiei Carter,  aka Beyonce și Jay Z ajunge la Roma și am zis… “andiamo”! Desigur, toți am așteptat, ca niciodată, să treacă mai repede orele ca să ajungem la concert. Am fost la Stadionul Olimpic cu mai bine de o oră înainte și până la începutul spectacolului am dansat ca nebunii pentru că DJ-ul care trebuia să întrețină atmosfera a pus o muzică foarte bună.

Concertul a fost…dintr-o altă ligă față de multe alte concerte pe care le-am văzut. Toată povestea, construită pe marginea experiențelor de viață și a momentelor de dragoste a celor doi soți, Beyonce și Jay-Z, a fost perfect susținută de filme montate perfect, ilustrate muzical impecabil și prezentate pe un wall imens. Scenografia și coregrafia concertului au fost, fără îndoială, un punct forte de aceeași valoare ca talentul și charisma acestului cuplu de success”, povestește Esca.

(oar_w460)

Prezentatoarea Ştirilor ProTV își continuă cronica de concert: “Jay Z cred că a schimbat mai multe ținute ca Beyonce, una mai spectaculoasă ca alta, de la costume elegante la trening și fes, purtate cu stilul său inconfundabil. Cât despre Beyonce, a fost ca de obicei “UAU”! A strălucit prin voce, dans, rochii, sex-appel, încredere în sine. Sau poate că ar fi trebuit să încep cu încrederea în sine. Se vede de la o poștă, când calcă pe scenă, că știe că a venit să ne cucerească și de aceea și reușește.Toată trupa showului este una de profesioniști de cel mai înalt nivel. Niciun dansator nu este cu un milimetru mai la dreapta sau stânga, niciun instrumentist nu este bun ci perfect, nicio lumină nu e pusă oricum, și niciun sunet nu sună decât așa cum trebuie, când trebuie.

Iar ei doi, The Carters, au acea complicitate în cuplu, pe care ți-o dau anii de muncă și de reușite împreună, admirația și recunoașterea valorii reciproce, fericirile și trădările, crizele și iertările, averile și copiii. Ei știu că numai împreună pot merge mai departe la acest nivel și așa au hotărât să facă. Așa cum bine scria de la început mare, pe tot ecranul, este de fapt “a REAL love story”“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel