Anchetă Caracal. Tonel Pop: Gheorghe Dincă acționa în mai mult de patru județe. Cei audiați îi sunt foarte devotați

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a vorbit în direct despre faptul că Gheorghe Dincă acționa în patru județe.

Întrebat ce crede și ce a reușit să afle în ultimele două săptămâni despre faptul că Gheorghe Dincă acționa în patru județe, avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a răspuns, în direct, la România TV:

"Aș putea să vă spun că numărul de județe este mai mare de patru. Colinda țara așa, pe la diverse târguri, la toate adunările acestea din târguri, unde se vindeau lucruri, se discutau lucruri noi și erau foarte multe adunări populare. De asemenea, acolo, bineînțeles, se strângea lume, erau foarte multe minore de unde, la un moment dat, acestea plecau. Se pare că acest individ mai lua la ocazie și în acea camionetă imensă, sub pretextul că el este un fel de comerciant ambulant. Și nu mergea singur. De multe ori mergea însoțit de anumițe personaje".

Nu lucra singur

"Din punctul meu de vedere, acest individ nu lucra singur, lucra cu foarte mulți oameni, avea, așa cum spun eu, trepădușii lui care îi aranjau curtea, îi mutau fiarele, alții îi făceau anumite construcții, alții curățau, că erau și lucruri de curățat cu toate că pare ciudat în mizeria care există acolo la el, trebuia curățat din când în când, după infracțiunile pe care el le făcea pe acolo și era un întreg angrenaj. Se pare că destul de solid, ca solidaritate a lor, umană. Foarte multe persoane, la care am asistat la audiere, mai aveau puțin și făceau icoană pe acest Dincă și ei între ei la fel. Ei toți sunt băieți buni, sunt niște meserași incredibili, amărâți, bătuți de soartă", a mai adăugat acesta.

Îi sunt foarte devotați. El le dădea bani

"Haideți să vă spun o destăinuire. Vă spuneam că cei audiați îi sunt foarte devotați, sunt așa lipiți sufletește ca de un șef al lor, ca de comandantul lor, au și o notă de afecțiune când vorbesc de el. Una dintre capcanele care îi atrăgea și fideliza pe acești trepăduși, era faptul că el le dădea bani. Le dădea bani când aveau nevoie, le dădea bani când nu aveau nevoie, când trebuiau să returneze banii le spunea: lasă, păstrează-i tu, și îi exploata în continuare. El avea bani și oamenii aceia aveau nevoie de bani, majoritatea de sute de mii, în general oameni alcoolici, oameni cu anumite vicii și pentru asta era nevoie de foarte mulți bani. Acest Dincă era omul de unde găseai întotdeauna să te împrumuți, iar prin acest lucru îi coordona foarte bine. Am văzut că aceștia îi sunt devotați, trup și suflet", a mai spus Tonel Pop. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel