Anamaria Gudu, nouă vedetă Antena 1

Anamaria Gudu se va alătura începând de astăzi echipei de prezentatori ai Observatorului de la Antena 1. 

Noul pas în carieră al jurnalistei este o provocare pe care a întâmpinat-o cu mult entuziasm și încredere, fiind în același timp și extrem de încântată să facă parte din familia Observatorului.

11 ani în televiziune

,,A contat mult, recunosc, faptul că echipa m-a susținut, de la regizor până la producători, și, astfel, proba pe care am dat-o a fost un succes. Știu că am de-a face cu o echipă de profesioniști.”, a mărturisit aceasta.

Periplul în televiziune al jurnalistei a început în urmă cu aproape 11 ani, ca reporter, însă schimbarea către pupitrul de știri a venit în mod natural după foarte puțin timp.

Anamaria Gudu spune că jurnalismul este mai mult decât o simplă meserie: ,, Mi-am dat seama că îmi place ceea ce fac atunci când ieșeam pe ușă dimineața ca reporter și eram curioasă ce mi-a pregătit ziua, pe cine voi întâlni, ce personalitate, sau povestea cărei familii o voi afla, pentru a deveni apoi strigătul ei de ajutor în fața telespectatorilor. Jurnalismul nu are cum să fie o meserie, sunt sigură că pasiunea este cea care îi dă jos din pat pe toți cei din acest domeniu.”.

”Mi-a dat fiori”

În ceea ce privește așteptările pe care le are de la noua poziție la pupitrul de știri al Observatorului, Anamaria mărturisește că oportunitatea de a face primul pas către acest punct al carierei sale îi creează, în primul rând, mari așteptări de la propria persoană:  ,,Pupitrul Observatorului mi-a dat fiori când am pășit pentru prima dată în platou, la prima probă. Pur și simplu, m-a copleșit. Consider că trebuie să fii propulsat către notorietatea publică de valorile pe care demonstrezi că le ai, nu de simpla expunere la TV. Eu îmi doresc să aduc o schimbare mediului în care mă aflu, prin felul meu de a fi în fața camerelor de filmat.”

Mamă a doi copii

Când nu se află la pupitrul de știri, Anamaria Gudu își îndreaptă toată atenția către cei doi copii- Michael, 12 ani, și Demethria, 8 ani, căci pe lângă rolul de jurnalist pasionat este și o mamă extrem de dedicată: ,, Mergem la școală, facem teme, ne plimbăm cu bicicleta și facem sport. Le gătesc, dar luăm masa și la bunici sau în oraș. Sincer, bunica, mama mea, este cea pe care ne bazăm când ne este foame!”, a declarat aceasta

Telespectatorii Antena 1 o pot vedea pe Anamaria Gudu la pupitrul de știri al Observatorului de sâmbătă și duminică, în jurnalul orei 13:00 și al orei 16:00.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel